UDARNA VEST – Duško Knežević otkriva: Međunarodni istražitelji pronašli Milove milijarde – SVI GA NAPUŠTAJU – OVO SE DEŠAVA …

Komentarišući nedavni snimak telefonskog razgovora Zorana Lazovića i Duška Golubovića, on kaže da je jedna od varijanti da je ANB snimala taj razgovor.

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević otkrio je da ozbiljna međunarodna forenzička kuća radi na razotkrivanju para Mila Đukanovića i da su otkrivena imena osoba na čija imena on drži novac u inostranstvu. Otkrio je da je značajan dio sredstava bio u jednoj poznatoj banci čije ime zna.

“Pare su u Dubaiju, Lihtenštajnu i Cirihu. Locirano je kod kojih su banaka pare i koji referenti vode taj novac. Ne mogu sada dati više podataka zbog istrage koja se vodi. Takođe, kastodi račun Mila Đukanovića se nalazi u Crnoj Gori i otkrivanje toga će mu na kraju zadati najveći politički udarac jer će se otkriti fiktivna trgovina i kako je postao milioner, rekao je Knežević za Borbu.

Ima saznanja i da su pojedini funkcioneri DPS-a ostvarili kontakte sa međunarodnim istražiteljima da im za slobodu ponude sve što znaju o kriminalu vrha režima.

“I meni se dosta funkcionera DPS javlja da ispriča sva nepočinstva režima u Podgorici. Traže zaštitu za sebe i porodicu, naročito oni koji imaju upliv u dokumentaciju koja dokazuje kriminal i ono što je familija Đukanović radila. Svim tim ljudima treba dati punu podršku, ocijenio je on.

Pojašnjava da su velike podjele i poremećaji u DPS-u, jer Milo pokušava da pritiskom i strahom drži sve pod kontrolu ali mu to sve teže uspijeva.

“Đukanović nema više podršku Zapada, on je sada samo opterećenje. On je jedan kriminalac i komunistički diktator. Tehnološki nepismen koji i dalje korsiti staru “Nokiju”, kazao je on.

Knežević je pohvalio Mitropoliju jer je na jedan moderan i dostojanstven način, u savremenom duhu, veličanstvenim litijama pokazala da pravoslavlje i dalje živi.

Komentarišući nedavni snimak telefonskog razgovora Zorana Lazovića i Duška Golubovića, on kaže da je jedna od varijanti da je ANB snimala taj razgovor.

“Jedna od varijanti je da je snimak pustio suprotni klan iz Mojkovca. Ne treba očekivati eskalaciju sukoba između Markovića i Đukanovića, jer premijer nema hrabrosti da mu saopšti da on mora da se bavi svojim poslom kako mu to ustav nalaže. Kao što vidite Đukanović drži partijske tribine sa kojih se obračunava sa Crkvom, što je dokaz da je on predsjednik partije, a ne Crne Gore. Ne isključujem mogućnost da Milo Đukanović pokuša nasiljem da umiri ovu situaciju u Crnoj Gori. Ovo što se dešava u Crnoj Gori je božanstveno i nije nikada nigdje viđeno u svijetu. On je ovim spornim Zakonom htio da zatrpa sva svoja nepočinstva ali mu je Crkva odgovorila baš onako kako treba, mirnim i dostoianstvenim litijama, naglašava on.

Specijalni timovi Mila Đukanovića, navodi Knežević, stoje iza odluke o ukidanju emisija Pinka i Hepi televizije i to je zaista nečuveno i u Sjevernoj Koreji.

“Ne iznenađuje me što ukida emisije, sjetite se ipak da su to nekad bile njegove propagandne mašinerije. Očigledno su i oni koji su ga podržavali shvatili da je on gotov. Tako ga i Milomir Marić koji je bio njegov plaćenik napušta. Sjetite se šta je samo Pink radio za Mila, a nakon odluke da se ukidaju emisije sa te televizije jasan je signal da je Đukanović i za svoje saveznike prošlost, tvrdi Knežević.

Sa Đukanoivićem može da se dogovori, pojašnjava, samo da on ode i samo na tu temu može da se razgovara sa njim, kako bi sloboda došla na velika vrata u Crnu Goru.

(Borba.me)