Ubica porodice Đokić, Goran Džonić prošao poligraf pa napravio kobnu grešku

Policija je konačno rasvetlila stravičan masakr u Moravcu kod Aleksinca i uhapsila Gorana Džonića iz tog sela, inače brata od tetke ubijenog Gorana Đokića.

Prikupljeni su brojni dokazi da je upravo Džonić 26. septembra opljačkao, streljao i spalio brata Gorana, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju! Kod ubice u dvorištu, kako saznajemo, pronađeno je zakopano više od 200.000 evra koje je ukrao od Đokića.

Džonić je mesecima planirao kako da likvidira dobrostojećeg rođaka i da mu otme pare iz auta.

– Osumnjičeni je dobro poznavao zabačene atarske puteve i vrtače u okolini Moravca i susedne Tešice. Kobne noći, 26. septembra, Đokići su bili kod Goranove majke u Moravcu, a kad su krenuli natrag u Aleksinac, na raskrsnici ih je zaustavio Džonić. Goran je stao i primio rođaka u auto, jer nije mogao ni da pretpostavi šta je ovaj naumio. Ubica je onda seo na zadnje sedište Goranovog auta, potegao je pištolj, pa je odmah upucao Gordanu, koja je sedela na suvozačkom mestu i naredio Goranu da ih odveze do obale Južne Morave – opisuje izvor i dodaje:

Pratite naše odabrane najbolje vesti na mreži “Telegram” na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

Izvor napominje da je Džonić bio jedan od prvih koji je ispitan u vezi sa otmicom i ubistvom Đokića, ali je bio veoma uverljiv da nema veze s tim zločinom, prenosi Informer.

– Inspektorima je ipak i dalje bio sumnjiv, pa je nekoliko puta privođen na saslušanje, gde je i poligrafski ispitan. Poligraf je iz drugog puta pokazao da ipak krije nešto, pa je naložen detaljan pretres njegovog imanja. Tada je otkriveno da je skoro 200.000 evra, koje je oteo od Đokića, zakopao u svom dvorištu – otkriva izvor.

Uzeo novac iz sefa, ali ubrzo je NAPRAVIO KOBNU GREŠKU

Ubica porodice Đokić bio je surov kada je ubijao Gorana, Gordanu i Lidiju, a kukavički se poneo kada mu je policija zakucala na vrata, pa je pokušao da svali monstruozno ubistvo na rođenog sina!

Kako Kurir saznaje, hladnokrvni monstrum Goran Džomić je često prao kola Goranu Đokiću, a to je iskoristio da pronađe štek, odnosno sef u automobilu i znao je gde stoji novac!

Kurir saznaje da je ubica, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu je uzeo novac. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, 43.000 evra je zakopao u dvorištu svog sina.

Upravo na rođeno dete je pokušao da svali monstruozni zločin. Kada je policija došla po njega, prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin, potvrdio je Kurirov izvor.

Monstrum je načinio još jednu grešku. Naime, on je odmah po ubistvu vratio dug od 8.000 evra, koji je ranije pozajmio takođe od rođaka i to je jedna od stvari koja ga je odala!

Inace je monstruozni zločin spremao je više od 6 meseci, poput profesionalca, pratio im kretanja, sef locirao dok im je prao automobil, osmislio kako da ih otme, surovo ubije, zapali i zakopa…

Podsetimo, uhapšeni za monstruozno ubistvo je Goran Džonić, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića!

Oni su bili veoma bliski, poznavali su se celog života. Ubica i žrtve su bili veoma bliski i nikada nisu imali međusobnih problema. Uhapšeni je živeo u blizini ubijene porodice!

Kako se saznaje, reč je o bivšem vatrogascu u penziji. Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Na mreži “Telegram” možete pratiti naše odabrane najbolje vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima preko Play Prodavnice. Na desktop računarima ga možete instalirati pomoću skeniranja sa mobilnim telefonom ako na Telegramu uđete u Setings/Devices/ScanQRcode a zatim nas pratiti klikom na opciju “JOIN” na dnu ekrana. Tamo možete otići ako kliknete  OVDE

(espreso.rs,kurir.rs)