U Kini pronađeni nepobitni dokazi o poseti vanzemaljaca – SVE ODNETO I SAKRIVENO – VIDEO

fgewjzfrt73245623urzgfdsf

Jedna od najvećih svetskih misterija: Jesu li vanzemaljci posetili ovu lokaciju pre više od 10.000 godina?

Godine 1938., kineski arheolozi na granici s Tibetom otkrili su kostur koji nimalo ne podseća na ljudski. Ta lokacija je veoma zanimljiva za arheologe i naučnike, prvenstveno zbog tih fascinantnih kostura, ali to nije jedino otkriće na ovim prostorima.

Osim kostura, otkrivene su letelice za koje se pretpostavlja da su vanzemaljskog porekla. Da li to znači da su vanzemaljci posetili ovu oblast i kada?

Godine 1962. naučnici su uspeli da rekonstruišu priču. Pre 12.000 godina, na ovom lokalitetu je došlo do pada vanzemaljske letelice. Zanimljivo je to da je lokalitet Bajan-Kara-Ula planinski venac bogat pećinama. One su veoma zanimljive, najviše zbog toga što su u njima otkrivene grobnice. To su bile precizno uređene grobnice.

Što se samog kostura tiče, njihova tela su bila kratka, a lobanja velika. Nemački istraživač Hartvig Hausdorf potvrdio je postojanje tih letelica i kostura.

Ono što upotpunjuje ovu misteriju, jesu i diskovi koji su otkriveni zajedno s kosturom. Otkriveno je više stotina diskova. Smatra se da su to knjige/zapisi. Danas je veoma teško ponoviti sva ta istraživanja.

Prema rečima istraživača, svi eksponati koji su otkriveni na ovom lokalitetu, nalaze se u Pekingu u Kini. Danas se suočavamo s brojnim negiranjem postojanja tih diskova.

Postoje neka nagađanja da ova bića potiču s planete u sastavu zvezde Sirijus koja je udaljena 8 miliona svetlosnih godina od naše planete. Znači li to da je Sirijus dom vanzemaljskih bića?

Pogledajte šta kažu neki istraživači.

https://youtu.be/4dVkVW_x_-0

https://youtu.be/tV47s3ItVgk

(Dnevno.hr)