Naslovnica IZA OGLEDALA U bazi na dnu Bajkalskog jezera, Rusi komuniciraju sa nezemaljskim civilizacijama

U bazi na dnu Bajkalskog jezera, Rusi komuniciraju sa nezemaljskim civilizacijama

HHG5GG

[adsenseyu3]

Sigurno ste čuli za veliko sibirsko Bajkalsko jezero. Ono je oduvek bilo misteriozno mesto na kojem su uočeni mnogi NLO-i. To je jedno od onih mesta gde ne biste želeli da se nađete sami usred noći.

Njegova reputacija najdubljeg jezera na svetu je pojačana brojnim pričama o NLO-ima i vanzemaljcima koji žive u bazama na velikim dubinama jezera.

Prema nekim navodima, Bajkalsko jezero je u stvari podvodni metropolis u kojem se nalaze veoma tajne ustanove.

Kao što postoji Dulce baza u SAD, tako isto postoji teorija da se u Bajkalskom jezeru nalazi slična tajna istraživačka ustanova. Veruje se da su viđenja NLO-a nedaleko od jezera direktno povezana sa misterioznim bazama koje se nalaze nekoliko stotina metara ispod površine.

Bajkalsko jezero je najdublje jezero na svetu i jedno od najstarijih jezera na planeti.

[adsenseyu1]

Bajkalsko jezero spada u jezera koja su nastala formiranjem procepa usled tektonskih kretanja. Površina jezera iznosi 31.722 kvadratnih kilometara, a duboko je 1.642 metra. Naučnici navode da je jezero staro bar 25 miliona godina. Neki naučnici ovo jezero nazivaju ruski Galapagos.

Bajkalsko jezero je zapravo jedno od najvažnijih mesta za susrete sa NLO-ima. Ono je postalo toliko poznato da Stiven Spilberg planira da snimi dokumentarac o jezeru na osnovu čudnih priča koje kruže.

Vojni ronioci su u više navrata rekli da su se susreli sa vanzemaljcima na velikim dubinama, a vojni zvaničnici i civili su uočili veliki broj objekata u obliku cigare i čudno izgledajuće lopte kako izlaze iz dubina Bajkalskog jezera.

[adsenseyu4]

Ljudi koji žive u blizini su rekli da su videli brojne leteće tanjire na nebu, a neki od njih su čak rekli da su visoka ljudolika bića silazila iz tih letećih tanjira i obilazila Bajkalsko jezero.

Jedan od najpoznatijih susreta sa misterioznim bićima je zabeležen 1982. godine, kada se nekoliko vojnih ronioca susrelo sa tri misteriozna ljudolika bića na dubini od 50 metara. Prema izveštajima, ova čudna bića su bila obučena u uska srebrna odela. Bića nisu imala nikakvu ronilačku opremu, samo jake šlemove. Neki stručnjaci su uporedili opise ovih bića iz jezera sa drevnim petroglifima gde su oslikana slična bića. Oprema koju su na sebi imala ta bića, podseća umnogome na odela današnjih astronauta.

Pored toga što je Bajkalsko jezero mesto na kojem je bilo mnogo misterioznih susreta sa NLO-ima, ono je takođe i mesto na kome su nestala mnoga plovila. Lokalni stanovnici su naveli da su se misteriozni objekti pojavljivali na jezeru i da su isto tako i nestajali, navodeći čitav niz neobjašnjenih fenomena.

Bajkalsko jezero u Rusiji je zaista jedno od najmisterioznijih mesta na planeti, a kao što je već pomenuto, ono je inspirisalo Stivena Spilberga da snimi dokumentarac pod imenom „Dubina 211“.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]