SVETSKI POZNAT DEČJI NEUROLOG ŠOKIRAO FARMACEUTE: Vakcine mogu uzrokovati autizam kod osetljive dece – DOKAZI

vakcina

Dr Andru Zimerman, svetski poznat dečji neurolog koji se specijalizovao za autizam, kao veštak medicinske struke, čija je pisana mišljenja američka Vlada koristila na američkom tzv. Sudu za vakcine– davne 2007. godine, rekao je službenicima američkog Ministarstva pravosuđa da vakcine mogu uzrokovati autizam kod osetljive dece, ali tvrdi kako je Vlada sakrila te informacije i pogrešno predstavila njegovo stručno mišljenje.

Budući da je dr Zimerman radio za američku Vladu i industriju vakcina, teško ga je kategorizovati kao ,,anti-vaksera”, ,,ludaka” ili ,,teoretičara zavere”, što propagatori obaveznih vakcina obično pokušavaju da učine.

Potpuno i dokumentovano priznanje i izjava doktora Zimermana može se pročitati i videti OVDE

https://namelyliberty.com/dr-andrew-zimmermans-full-affidavit-on-alleged-link-between-vaccines-and-autism-that-u-s-govt-covered-up/

Vest je objavljena 6. januara 2019. u američkoj nedeljnoj emisiji Full Measure koja se bavi istraživačkim, izvornim i odgovornim novinarstvom. Voditeljka je Sharl Atkison, istraživačka novinarka koja je pet puta osvojila nagradu Emi i jedanput nagradu Edvard R. Marov za istraživačko novinarstvo.

U emisiji je Rolf Hejzlhrst, zamenik državnog advokata, objasnio kako je njegov sin Jejts Hejzlhrst pretrpeo teške nuspojave nakon vakcinisanja pa je oboleo od poremećaja iz autističnog spektra. Sud za vakcine, telo koje mimo sudskih procedura razmatra  zahteve za odštećennje roditelja, 2007. godine odlučilo je da meritorno reši šest ,,testnih” slučajeva od ukupno 5.400 odštetnih zahteva u ime dece kod koje su se nakon vakcinisanja razvili poremećaji iz autističnog spektra. Jedan od tih šest slučajeva bio je Hejzlhrstov.

Tih šest slučajeva trebalo je da se iskoriste za testiranje tri teorije o uzročnosti autizma putem oštećenja od vakcina:

Je li timerosal, živin konzervans koji se koristi u vakcinama uzrok autizma?
Je li MMR vakcina izazvala autizam?
Je li kombinacija timerosala i MMR vakcina prouzrokovala autizam?
Kao naučnik i svetski poznati stručnjak na polju autizma konsultovan je dr Andru V. Zimerman. U prvom slučaju Sedilo, dr. Zimerman je u svom pisanom nalazu i mišljenju zaključio kako nema dokaza da je MMR vakcina uzrok autizma kod devojčice Mišel Sedilo.

Dr Zimerman je, 15.6.2007., u pauzi tokom saslušanja dr Kinsborna kao veštaka koji je tvrdio da MMR vakcina može uzrokovati autizam, pojasnio advokatima američkog Ministarstva pravosuđa da se njegovo mišljenje odnosi isključivo na Mišel Sedilo, te da se ne sme, kao opšta tvrdnja, koristiti za svu decu pod svim okolnostima. Objasnio je da bi vakcinisanje moglo uzrokovati autizam u izuzetnim slučajevima mitohondrijske disfunkcije.

Nedugo nakon tog razgovora, advokat američkog Ministarstva pravosuđa je obavestio Zimermana da neće trebati da iznosi svoj nalaz i mišljenje usmeno u slučaju Sedilo na raspravi koja je bila zakazana za 18.6.2007. Zimerman nije znao da su ostali slučajevi na kojima je radio (Hejzlhrst i Poling) ,,testni” slučajevi u Omnibus Autism Proceedings.

Što se zapravo dogodilo?
Pojašnjenje dr Zimermana zapanjilo je advokate američkog Ministarstva pravosuđa. Postalo im je jasno da bi njegov usmeni iskaz u slučaju Sedilo otvorio branu za ostalih 5.400 podnositelja zahteva za naknadu štete, pa bi postalo nemoguće negirati vezu vakcina i autizma.

Advokati američkog Ministarstva pravosuđa su potom u slučaju Jejtsa Hejzlhrsta zloupotrebili pisani nalaz i mišljenje veštaka medicinske struke, dr Zimermana – iako su znali da se isti nalaz i mišljenje odnosi isključivo na slučaj Sedilo.

Advokat Robert F. Kenedi Junior i zamenik državnog advokata Rolf Hejzlhrst pokrenuli su disciplinski postupak protiv dvojice advokata Ministarstva pravosuđa, Vinsenta Matanoskog i Lin Ričiardela, a verovatno će podneti i kaznenu prijavu radi počinjenja kaznenih dela prevare i ometanja pravosuđa

Pored slučaja Hejzlhrst i slučaja Sedilo, jedan posebno snažan testni slučaj, Hana Poling, uklonjen je kao test, rešen i zapečaćen od strane Ministarstva pravosuđa i sekretarijata HHS-a. Nije mogao da se koristi kao presedan u bilo kom drugom slučaju u Omnibus Autism Proceedings.

Odlučeno je da nije dokazana nijedna od teorija uzročnosti autizma u testnim slučajevima te su svi zahtevi za naknadu štete odbačeni u nizu oštro sročenih odluka.

Slučaj Poling je posebno zanimljiv jer je u njemu Zimerman podneo pisani nalaz i mišljenje veštaka u kojem je ustanovio da su vakcine uzrokovala autizam te devojčice, budući da je imala mitohondrijski poremećaj. Zimermanov izveštaj dalje navodi da bi vakcine mogla pokrenuti regresiju koja završava autizmom – možda u maloj podgrupi– dece s već postojećim mitohondrijskim poremećajem.

Dakle, Zimerman je napravio nalaz i mišljenje u dva slučaja, Sedilo protiv HHS-a i Poling protiv HHS-a. Zimerman je u prvom veštačenju napisao da vakcine nisu uzrokovala autizam, a u drugom veštačenju da jesu.

Zimerman smatra da regresija u autizmu Jejtsa Hejzlhrsta nalikuje regresiji Hana Poling.

Odluke donesene tokom trajanja Omnibus Autism Proceedings sada mogu biti proglašene nevažećim, budući da postoje snažni argumenti za ponovno otvaranje postupaka. Odluke o drugim vrstama oštećenja od vakcina, sve do Vrhovnog suda, dovedene su u pitanje.

Sigurnost vakcina i integritet Programa vakcinisanja sada su otvorena pitanja. Od ključne je važnosti da se odmah istraže informacije koje su Kenedi i Hejzlhrst otkrili.

(cijepljenje.info, logicno.com)