STRUČNJACI ZA REINKARNACIJU OTKRIVAJU: Tri jasna znaka da nekog poznajete iz PROŠLOG ŽIVOTA

fhfdsgfx

Da li vam se desilo da upoznate nekog i odmah osetite kao da ga znate čitav život? Ako je vaš odgovor potvrdan, moguće je da ste upoznali osobu koju već znate iz nekog od prethodnih života.

Oni koji veruju u reinkarnaciju, kažu da duša napušta telo nakon smrti fizičkog tela i da ulaze u novo fizičko telo nakon što provedu kratko vreme u spiritualnom svetu.

Ukoliko je ideja o reinkarnaciji tačna, onda je sasvim sigurno da se kroz život susrećemo sa ljudima koje poznajemo, po dobru ili zlu, iz nekog prošlog života.

Eksperti za reinkarnaciju kažu da postoje tri načina da prepoznate čoveka koga poznajete iz prošlog života.

Trenutna povezanost ili odbojnost

Kada upoznate nekog sa kim ste imali neku vezu i u prošlom životu, osećate određenu dozu povezanosti sa njima.

Međutim, ako istog trenutka osetimo odbačenost, u pitanju je osoba koja nam se u prošlom životu uopšte nije dopadala i prema njoj ćemo gajiti negativne emocije. U oba slučaja, ovo je znak da se vaše duše znaju od ranije.

Telepatska povezanost

Verovatno vam se desilo nekad da u jednom trenutku pominjete osobu, a u sledećem vam upravo ona šalje poruku. Predviđanje reakcija i rečenica, takođe je znak povezanosti iz prošlog života.

Prepoznavanje očiju

Da li ste se ikada zagledali u nečije oči i ostali zapanjeni? Kada odmah pri upoznavanju nekoga pogledate u oči i osetite da su vam poznati, a pored toga osetite i privlačnost, znajte da se poznajete iz prošlog života.

(Telegraf.rs)