Naslovnica IZA OGLEDALA ŠOKANTNO NOSTRADAMUSOVO PREDVIĐANJE ZA 2019: Atentat na Donalda Trampa i veliki rat

ŠOKANTNO NOSTRADAMUSOVO PREDVIĐANJE ZA 2019: Atentat na Donalda Trampa i veliki rat

hjg645wzrthrztrdferd

Ekskluzivno: Nostradamusova zastrašujuća proročanstva i predviđanja zbunjivala su kritičare i sledbenike tokom vekova – ali da li je Nostradamus imao neke proročke snove za 2019. godinu? Jedan ekspert veruje da je Nostradamus pokušao da upozori SAD, Veliku Britaniju i ostatak sveta na tragediju.

Mišel Nostradamus je neosprono najpoznatiji prorok na svetu i mističar za koga sledbenici tvrde da je proricao budućnost sa neverovatnom tačnošću. Iako Nostradamusovi zapisi ne sadrže tačne vremenske odrednice i specifičnosti, pristalice veruju da njegova brojna proročanstava tek treba da se ostvare.

I sa novom godinom, konačno u punom zamahu, mnogi se pitaju koja su to proročanstva iz 16. veka i da li će se ostvariti 2019. godine. Krejg Hamilton-Parker, britanski psiholog i uređivač internet strane Psyhucs.co.uk je otkrio da je Nostradamus  predvideo izuzetno nasilnu godinu za američkog predsednika Donalda Trampa

Prema psihologu, Nostradamus je upozorio na pokušaj atentata na Trampa, oružani sukob na Bliskom istoku i obnovljene odnose sa svojim ruskim kolegom između 2019. i 2020. godine.

Hamilton-Parker izjavio je: „Verujem da će Tramp dobiti drugi mandat, ali Nostradamus je predvideo da će pokušaj atentata biti u drugom mandatu.

[adsenseyu5]

„Nostradamus je takođe predvideo rat na Bliskom istoku.

„Osećam da ćemo prve udare osetiti 2019. godine, ali to neće biti rat do istrebljenja“.

Psiholog je potom rekao da će Tramp sklopiti neku vrstu dogovora ili ugovora sa predsednikom Vladimirom Putinom.

Ovaj sporazum će se navodno odraziti na Trampov sporazum sa Severnom Korejom, potpisan na samitu Severne Koreje i Sjedinjenih Država u junu 2018. godine.

Jedna stvar koju Nostradamus nije predvideo je, međutim, rezultat ili efekti glasanja za Brexit.

[adsenseyu1]

Sam Hamilton-Parker  je predvideo da će uskoro doći do Brexita, zbog čega je rekao da je iznenađen što je Brexit izostavljen iz Nostradamusovih proročanstava.

Prema mišljenju psihologa, koji tvrdi da je predvideo ove događaje još u septembru 2017. godine, premijerka Tereza ​​Mej će pokušati da održi moć dok Britanija ne napusti Evropsku uniju.

Međutim, brza promena liderstva u Konzervativnoj stranci dobiće novo lice koje će voditi Vladu.

Psiholog je rekao: „Ono što je najneobičnije u Nostradamusovim predviđanjima je da oni nemaju nikakve reference na Brexit.

“Predviđam Brexit u maju, u poslednjim minutima izazova za lidere.

[adsenseyu5]

„Tada će doći do izbora između lidera  Dejvida Dejvisona i Borisa Džonsona, kao predvodnicima – Džonson dobija krunu.

“Videćemo i pojavljivanje nove stranke, kao što sam i ranije predvideo. Ali da li grešim?

“Zašto je najveći vizionar zapadnog sveta to propustio?

„Možda Nostradamus nije spomenuo ovaj istorijski događaj za Britaniju, Francusku i Evropu, jer se to nikada neće dogoditi?“

Njegovi sledbenici veruju da je Nostradamus ispravno predvideo veliki požar u Londonu 1666. i uspon Adolfa Hitlera na vlast.

Ali, kritičari tvrde da su Nostradamusova objavljena proročanstva previše nejasna da bi se smatrala istinitim i da zahtevaju veliku dozu opreznosti pri donošenju zaključaka.

Webtribune.rs

[adsenseyu6]