Naslovnica IZA OGLEDALA Šokantan snimak iz 1969. godine otkriva vanzemaljske građevine na površini Meseca –...

Šokantan snimak iz 1969. godine otkriva vanzemaljske građevine na površini Meseca – VIDEO

Космонавты

Na you tube kanalu se pojavio fascinantan video sa fascinantnom pričom. Snimak je napravljen 1969.godine od strane Nila Armstronga i pokazuje “vanzemaljske” strukturne forme na površini Meseca.

U to doba Mesec je bio u centru pažnje čovečanstva. Još od misije “Apolo” interesovanje za Zemljin satelit se eksponencijalno povećavalo.

Prema mišljenju mnogih istraživača postoje stvari na Mesecu koje su dugo čuvane od znanja društva. Ovaj snimak sada otkriva neke od šokantnih tajni pronađenih u toku misije “Apolo” i odlaska astronauta na Mesec.

[adsenseyu4]

Ljudi širom sveta tvrde da više nije uopšte pitanje da li postoje dokazi postojanja vanzemaljske inteligencije na Mesecu i da pomenuti snimak to dokazuje.

Ali pored ovog videa, u poslednjih nekoliko godina mnogi naučnici, astronauti i funkcioneri davali su izjave o anomalijama na površini Meseca i prisustvu drugih bića.

“Pročitati knjige, pročitati predanja, početi razumevati šta se zaista dešavalo, jer nema sumnje da nešto jeste… Univerzum u kome živimo je pun čudesa, uzbudljivih, složenih i dalekosežnih više nego što bismo ikada mogli da saznamo do ovog trenutka… Dugo smo se (čovečanstvo) pitali da li smo sami u svemiru- Ali samo u našem dobu dobili smo odgovor. Ne, mi nismo sami.”- rekao je dr Edgar Mičel, bivši astronaut i šesti čovek koji je hodao po Mesecu.

Bez obzira da li je snimak autentičan ili nije misterija svakako postoji. Mnogi veruju da su u toku misije “Apolo” astronauti naišli na brojne dokaze vanzemaljskog života. Do danas su SAD jedina država na svetu koja je uspešno sprovela misiju na Mesecu, a poslednji odlazak je bio u decembru 1972.godine.

Pored spomenutog snimka postoji još snimaka i fotografija koje tvrde da na Mesecu postoje vanzemaljski objekti.

Dr Džon Brandenburg, zamenik direktora misije “Klementina na Mesecu”, 1994.godine je rekao:

[adsenseyu5]

“Klementina misija je bila posmatračka misija radi provere da li neko gradi baze na Mesecu i da li ih proširuje.”

“Od svega što sam video o Mesecu najupečatljivija mi je slika neobične linearne strukture široke oko kilometar. To je izgledalo veštačko, i ne bi trebalo da bude tamo. Deluje kao napravljeno za odbranu a nije naše i zato na takvu strukturu na površini Meseca gledam sa zabrinutošću. Mi nemamo načina da gradimo nešto takvo. To znači da je neko drugi tamo.”- dodao je izvor.

Nemoguće je utvrditi verodostojnost snimka ali je u svakom slučaju fascinantna tvrdnja.

Zanimljivo je takođe da je u poslednjih nekoliko godina veliki broj astronauta, naučnika i državnih zvaničnika govorilo o fenomenu vanzemaljskih struktura na površini Meseca.

Webtribune.rs

[adsenseyu6][adsenseyu5]