Cvekla je jedna od najboljih biljaka koju možete konzumirati kako bi se nosili sa raznim telesnim stanjima, ima visok sadržaj C i A suplemenata, vlakana, minerala i brojnih hranljivih sastojaka.
Povrće i proizvodi organskog porekla se mogu karakterisati svojom efikasnošću, kada se uporede sa laboratorijskim lekovima.
Uglavnom je korišćenje voća i povrća mnogo jeftinije od razvijenih proizvoda, jer nemaju opasne nuspojave po pacijenta.
Mi ćemo vam bolje objasniti zbog čega ih trebate jesti, i uključiti u svakodnevnu ishranu.
Cvekla pomaže kod celokupnog zdravlja ljudi jer, na osnovu rezultata studija, ona pospešuje cirkulaciju, odlaže simptome starenja i umanjuje šanse oboljevanja od karcinoma.
Svakodnevno konzumiranje soka od cvekle utiče na opuštanje krvotoka i snižava krvni pritisak.
Za poboljšanje uticaja predlažemo sledeće sastojke:
Tri cvekle, dve jabuke, dve stabljike celera, komadić đumbira, čen belog luka
[adsenseyu1]
Uputstvo:
Očistite i iscedite sastojke vrlo dobro, a uvek možete ubaciti vode kada je neophodno. Konzumirajte svakodnevno.
Ovaj sok sprečava razvoj tumora- flavonoidi cvekle funkcionišu tako što tretiraju razvoj malignih ćelija. Savršena kombinacija za jači efekat bi bilo povezivanje ovoga sa drugim 100% prirodnim sastojcima sa uporednim efektom.
Zbog toga vam preporučujemo da napravite i sledeći šejk:
Jedna cvekla srednje veličine, jedna šargarepa, jedna jabuka, jedna šolja vode sa ledom
Uputstvo:
Očistite sastojke, nasecite ih i iscedite dok ne dobijete izjednačenu pastu.
Detoksifikuje vašu jetru: cvekla ima sposobnost da smanji žuč i ojača performanse jetre, a pritom smanjuje nagomilane teške legure u tom organu.
Kako biste sprečili nevolju, biće vam potrebno: Jedna velika cvekla, jedan veliki limun
Uputstvo:
Sok od prethodno očišćenog i isceđenog limuna i cvekle, sjedinite sa izgnječenim ostatkom kako biste dobili ujednačenu pastu. Konzumirajte odmah.
Webtribune.rs
[adsenseyu5][adsenseyu5]