Naslovnica IZA OGLEDALA SENZACIONALNO OTKRIĆE U RUMUNIJI: Stručnjaci zapanjeni oruđem od aluminijuma starim 250.000 godina...

SENZACIONALNO OTKRIĆE U RUMUNIJI: Stručnjaci zapanjeni oruđem od aluminijuma starim 250.000 godina – VIDEO

gfcewsjrzfjg-fgcgxfdf

Teoretičari zavere su se naoružali, tvrdeći da je stari komad onoga što se čini da je proizvedeni aluminijum, dokaz da su vanzemaljci nekada posetili Zemlju, s obzirom da je metal nastao pre veštačkog aluminijuma, pre nekoliko stotina hiljada godina.

Senzacionalno otkriće je zapravo otkriveno davne 1973. godine u tada komunističkoj Rumuniji, ali informacije nije objavljena do sada.

Graditelji koji su radili na projektu pored reke Mures – u blizini grada Ajud – iskopali su komad metala do 10 metara ispod zemlje.

Tri komada su pronađena u to vreme, ali prva dva su isključena kao fosili, a treći se smatra da je glava sekire.

Dva otkrića su bila od izuzetno velikog sisara koji je živeo do pre 100.000 godina, ali su istraživači bili zatečeni kada su otkrili da je drugo otkriće bio lagan metal za koji je, kada je podvrgnut analizama u rumunskim laboratorijama, utvrđeno da je star 250.000 godina.

[adsenseyu1]

Nezavisno testiranje na objektu, koji je sačinjen od 90 odsto aluminijuma, u Švarcarskoj se čini da potvrđuje njegovu starost.

Neki naučnici su osporili godine, tvrdeži da bi to moglo biti staro između 400 godina i 80.000 godina, ali i pored toga, datira iz vremena pre veštačkog alumnijuma od najmanje 200 godina.

Objavljivanje informacija javnosti je navelo neke da tvrde da je ovo jasan dokaz da su vanzemaljci nekada posetili Zemlju.

Džordž Kohal, zamenik direktora Udruženja rumunskih ufologa, je rekao: “Laboratorijski testovi su zaključili da je to stari NLO fragment, s obzirom da materije koje sadrži ne mogu biti kombinovane sa tehnologijom koja je dostupna na Zemlji.“

Predmet je sada izložen u muzeju u Klužu sa natpisom “poreklo još uvek nepoznato.“

Webtribune.rs

[adsenseyu6][adsenseyu5]