Naslovnica IZA OGLEDALA SAVRŠENO ODRAĐEN POSAO: Jeljcin je prevario sve i uspeo da prenese vlast...

SAVRŠENO ODRAĐEN POSAO: Jeljcin je prevario sve i uspeo da prenese vlast na Putina

vnkher943875

Piše: Majkl Tomas

Pad Berlinskog zida i raspad SSSR nije spontan razvoj događaja kao što mejnstrim mediji žele da verujemo

 

Malo ko je tada znao da su Boris Jeljcin i Vladimir Putin uspeli sve da ih prevare. Jeljcin je morao da plati cenu i da igra po zahtevima zapadnih lidera ako želi da se nacija oslobodi iz kandži predatora. On je na kraju odradio savršen posao, osiguravajući glatku tranziciju na Putina.
Od samog početka proizvedenog građanskog rata u Ukrajini, zapadne sile su otkrile svoje prave namere za stvaranje novog „Evropskog Izraela“. Uklanjanje ruskog jezika i uvođenje hebrejskog kao drugog zvaničnog jezika je samo još jedan očigledan korak ka tomeTu se pojavio plan za naseljavanje Ukrajine. Niko od Izraelaca ne želi da živi na teritoriji gde je u stalnom strahu od napada projektilima iz susedne države. To je razlog zašto danas postoji veoma tihi pokret Aškenazi Jevreja koji žele da se vrate u Ukrajinu, u svoju drevnu domovinu.
Do 1989. godine klatno moći se prebacilo sa komunizma na predatorski kapitalizam čiji je jedini cilj bio direktna kontrola ogromnih prirodnih bogatstava, industrijskih baza i druge nacionalne imovine. Ovaj jedinstveni oblik korumpiranog predatorskog kapitalizma morao je da se sakrije od javnosti jer je bilo u planu da se pokradu i država i stanovništvo.

 

Zašto se angloamerička strana toliko plaši Putina i zašto hoće da ga obori?

Nijedan svetski lider nije toliko demonizovan od strane Zapada u protekloj deceniji kao ruski predsednik Vladimir Putin.

Nijedan predsednik niti premijer nije bio podvrgnut tolikim ličnim napadima i neumornim lažnim optužbama.

Jasno je da Vladimir Putin predstavlja ozbiljnu pretnju Svetskoj vladi iz senke (World Shadow Governmernt – WSG) na način koji duboko uznemirava one na vrhu globalne piramide moći.

Zašto ga se toliko plaše?

Pre nego što se odgovori na to pitanje, mora se prvo shvatiti i razmotriti unapred planirani raspad SSSR. Tek tada će akcije i izjave Vladimira Putina dobiti pravo značenje.

[adsenseyu1]

Ultra-tajni dogovor je napravljen pre izazivanja raspada SSSR nakon pada Berlinskog zida

Jedna od najbolje čuvanih tajni koja je predvidela neizbežan raspad Sovjetskog komunizma i posledičan raspad SSSR jeste da se sve odvilo u okviru pažljivo iskontrolisanog plana. Tim planom su rukovodili bankari, političari i brokeri za ulaganja koji su pritiskali sve dugmiće, jer su svi oni imali velike interese za eksploataciju ogromnog bogatstva ruske domovine.

Pad Berlinskog zida i raspad SSSR nije spontan razvoj događaja kao što mejnstrim mediji žele da verujemo. Tačno je da je Rusija postala liberalizovana u odnosu na Sovjetski komunizam, ali samo da bi postala neoliberalizovana od strane bankstera.

Zapravo, čitavo raspuštanje SSSR je proizvod brojnih tajnih sastanaka sa predstavnicima na najvišem nivou iz SSSR, SAD, Velike Britanije i drugih većih angloameričkih nacija i kontrolora WSG.

Do 1989. godine klatno moći se prebacilo sa komunizma na predatorski kapitalizam čiji je jedini cilj bio direktna kontrola ogromnih prirodnih bogatstava, industrijskih baza i druge nacionalne imovine. Ovaj jedinstveni oblik korumpiranog predatorskog kapitalizma morao je da se sakrije od javnosti jer je bilo u planu da se pokradu i država i stanovništvo.

[stextbox id=“alert“]Vođe poput Mihaila Gorbačova i Borisa Jeljcina odabrani su kako bi bez razmišljanja odobravali krađu države kojom su koordinirali oligarsi. Pošto se političkim liderima obično ništa ne govori, oni nisu ni bili svesni da su deo šeme da se pokrade rusko bogatstvo.[/stextbox]

[adsenseyu4]

[stextbox id=“alert“]Dok su lešinarski kapitalisti iz Rusije i sa Zapada orobljavali Rusiju, ultra-tajna grupa ruskih patriota i nacionalista, lojalnih političara i zvaničnika vlade kovala je plan da sve to povrati kada za to dođe vreme.[/stextbox]

CIA je takođe bila direktno umešana u ovu prevaru veka

Da li iko može da poveruje da se CIA pretvarala da nije uspela da predvidi ovaj monumentalni raspad, kada je u stvari upravo ona vukla sve konce ovog iskontrolisanog uništenja.

CIA je čak otišla toliko daleko da je koristila novine ne bi li ubedila američku javnost da su doživeli neuspeh po ovom pitanju. Njihova namera bila je da sakriju pravu šemu usmerenu protiv naroda Rusije i bivših sovjetskih republika koje su sačinjavale Sovjetski blok.

cvndjhwfi8394234

Sada bi trebalo da bude jasno zašto su svi ruski oligarsi pobegli u London, Tel Aviv i Njujork Siti

Ima li boljeg načina za oligarhe da se zaštite od ruskih optužnica nego da potraže zaštitu CIA-e, MI6-a i MOSSAD-a u okviru angloameričke strane? Čak je i nedavno oslobođeni bivši predsednik sada propalog Yukos Oil-a, Mihaila Hodorovskog proveo više vremena u SAD zagovarajući novu rusku revoluciju.

[stextbox id=“alert“]Izgleda da niko od zapadnih lakovernika ne razume da više nije 1917. godina i da Vladimir Putin nije car Nikolaj Romanov. Takođe ne mogu da shvate da su se mnogi njihovi oligarsi u inostranstvu suočili sa katastrofalnim sudbinama. Niko od njih sada ne može ni da se nada da dodirne Putina kada je državna moć nepovratno ujedinjena sa voljom Kremlja.[/stextbox]

Ukrajina: Još jedan prevrat države koji je koordinisala CIA… za SAD i Izrael

Ono što je naročito iznenađujuće je što je Zapad toliko transparentan po pitanju svojih metoda i motiva za potkopavanje Rusije. Nedavni prevrat u Kijevu je još jedan takav primer i ovde su cionistički oligarsi povezani sa SAD, Velikom Britanijom i Izraelom postavljeni na ključne nacionalne liderske položaje, ali i na vlast svih regiona. Još jednom je izveden plan iskorišćen tokom rušenja SSSR, uz milijarderske oligarhe koji preuzimaju kontrolu nad bogatstvom Ukrajine.

[adsenseyu1]

[stextbox id=“alert“]Mnogi ne znaju, ali postoji plan modernog Izraela da povrati svoju originalnu domovinu u Ukrajini čiji je istočni deo nekada pripadao Kazariji u vreme kada je judeizam odabran od strane kralja kao zvanična religija države.[/stextbox]

Jevreji su zatim nakon Prvog i Drugog svetskog rata primorani da žive okruženi muslimanskim i arapskim nacijama pri čemu je Palestina oteta pred njihovim očima.

[stextbox id=“alert“]Tu se pojavio plan za naseljavanje Ukrajine. Niko od Izraelaca ne želi da živi na teritoriji gde je u stalnom strahu od napada projektilima iz susedne države. To je razlog zašto dana postoji veoma tihi pokret Aškenazi Jevreja koji žele da se vrate u Ukrajinu, u svoju drevnu domovinu.[/stextbox]

SAD, Velika Britanija i EU su pokazale svoje pogrešne namere od samog početka

Od samog početka proizvedenog građanskog rata u Ukrajini, zapadne sile su otkrile svoje prave namere za stvaranje novog „Evropskog Izraela“. Uklanjanje ruskog jezika i uvođenje hebrejskog kao drugog zvaničnog jezika je samo još jedan očigledan korak ka tome. Sve vreme angloamerička strana optužuje Rusiju da želi da stvori novi region – Novorusiju dok se dešava upravo suprotno.

Members of the Ukrainian armed forces ride on an armoured personnel carrier (APC) near Debaltseve

Ne samo da bi takav „Evropski Izrael“ obezbedio visoko stratešku geopolitičku lokaciju za dalju destabilizaciju Rusije, već će se Ukrajina iskoristiti za mešanje u Evropsku uniju. Kao što je Izrael korišćen za remećenje Bliskog istoka decenijama, tako će nova Ukrajina da se iskoristi u sličnom smislu za remećenje Evrozone.

Kada je oslobođeno neofašističko vođstvo iz Kijeva na istočnu Ukrajinu, postalo je očigledno da je veća agenda etničkog čišćenaj u pitanju. Neki su čak i insinuirali da se dešava usporeni sistematski genocid.

[adsenseyu4]

Stara carstva moraju umreti da bi se napravilo mesta za pravu globalnu transformaciju koju Putin promoviše

Ako angloameričku stranu definiše jedan cilj, to je onda njihova nezasita žeđ za naftom i prirodnim gasom, što se vidi iz petrodolara koji je ubrzo postao svetska rezervna valuta. Angloamerička strana je ipak suviše neefikasna i previše troši pri upotrebi ovih energetskih resursa, trošeći pritom velike količine vermena, energije i novca.

Upravo tu leži seme njihovog uništenja jer oni više ne mogu da podnesu troškove neophodne za održavanje njihovog carstva. Jedini spas od njihovog ekonomskog kolapsa je saradnja sa zemljama BRICS-a, Rusijom i Evrozonom.

Kada se dim raziđe, države Evrozone će duboko zažaliti zbog uvođenja kontraproduktivnih sankcija Rusiji. Upravo oni sada prolaze kroz ogromne ekonomske posledice.

putin-sastanak2

Pojava Vladimira Putina, savršeno osujećivanje angloameričkih planova

Prvo je važno shvatiti da Putin nije jedini koga se boje, već je tu i sila koja stoji iza njega.

Kada je Boris Jeljcin odabrao Putina kao svog naslednika, niko se nije nadao da će on napraviti preokret od 180 stepeni. On je pokrenuo proces vraćanja Rusiji onoga što joj je oduzeto. Neki ga čak porede i sa Petrom Velikim.

Putinovi bliski odnosi sa patrijarhom ruske pravoslavne crkve – njegove svetosti patrijarha Kirila – izazvao je veliku ljubav i poštovanje od strane ruskog naroda prema njemu.

Istorija je pokazala da je Boris Jeljcin napravio dobar izbor kada je postavio Vladimira Putina za premijera.

Naravno da su oligarsi morali završiti ili u zatvoru ili u egzilu

Putin je upravo to nameravao da uradi, nezavisno od reakcija i pretnji Zapada. On nije hteo da dozvoli da predatorski kapitalisti unište Rusiju

Zapad je mogao samo da bude šokiran činjenicom da je predsednik odabrao svoju naciju i svoj narod umesto interesa bankara, industrijalista i moćnih oligarha.

[stextbox id=“alert“]Malo ko je tada znao da su Boris Jeljcin i Vladimir Putin uspeli sve da ih prevare. Jeljcin je morao da plati cenu i da igra po zahtevima zapadnih lidera ako želi da se nacija oslobodi iz kandži predatora. On je na kraju odradio savršen posao, osiguravajući glatku tranziciju na Putina.[/stextbox]

Glavni razlog zašto zapadne sile toliko preziru Vladimira Putina je taj što ih je potpuno prevario radi boljitka ruskog naroda

Samo uz razumevanje temperamenta ruskog naroda koji je svašta proživeo kroz pad komunizma, mogu se pravilno razumeti sile koje stoje iza Putina.

Zaista, sile koje podržavaju Putina pri njegovoj misiji za pravi nacionalni suverenitet mnogo su veće od predsednika SAD, premijera Velike Britanije, vrhovnog lidera NATO-a ili lidera Evropske unije. Moć iza Putina je zapravo cela Rusija, sila koja je odlučna u tome da nikada više ne bude zatvorenik angloameričke strane i nikakav Vašington, London ili Evropska unija neće promeniti tu odlučnost.

putin-helikopter

Nuklearna oružja imaju veliku ulogu u izjednačivanju

Rusija je tokom Hladnog rata razvila moćnu nuklearnu tehnologiju na iznenađenje Zapada.

Zapad takođe nije mogao ni da sanja da će najbogatiji čovek u Rusiji – Mihail Hodorovski biti 10 godina u zatvoru s obzirom da je on bio njihov ključni čovek u daljem potkradanju ruske nafte i gasnih rezervi…čitava šema je krenula u pogrešnom pravcu.

Međutim, sada kada je Ruska federacija preispitala svoje nuklearne mogućnosti, njen taktički odgovor i strateška pripremljenost nikad nisu bili bolji. Upravo zato Rusija i saveznici BRICS-a sada stoje na putu angloameričke strane ka Novom svetskom poretku.

Zahtev Rusije za poštovanje nacionalnog suvereniteta predstavlja mnogo veći svetski pokret

Prava moć iza Putina da se uočiti kada se samo počnu nabrajati države koje se okreću od američke hegemonije ka Rusiji i Vladimiru Putinu. Svoje odricanje od angloameričke strane pokazale su Mađarska, Kina, Indija, Brazil, Južna Afrika, Venecuela, Bolivija, Ekvador i mnoge druge…

Prodornost interneta naročito je olakšala otkrivanje onoga što se zaista dešava širom sveta.

vnihrfui47381523

Budućnost sveta nalazi se u Rusiji

„Iz Rusije dolazi nada za svet. Ne zbog onoga što su nekada predstavljali komunizam ili boljševizam – ne! Sloboda! Da će svaki čovek živeti za svog bližnjeg. Taj princip je rođen tamo. Biće potrebne godine da se sve to iskristališe, ali iz Rusije dolazi nova nada za svet.“

~ Edgar Kejs

Nakon nedavnog oslobađanja od ateizma bezbožničkog marksizma, Rusi su ponovo prigrlili mističnu tradiciju ruske pravoslavne crkve.

Obzirom na ovu duboku kulturnu transformaciju, pojavljuje se novo nacionalno razmišljanje. Nesumnjivo se ono okreće ka konzervativnijem i tradicionalnijem društvu koje je u potpunoj suprotnosti od zapadnih društava.

Ruski narod je naučio da poštuje Putina kao vođu koji žestoko štiti svoju domovinu. Zato je poređenje sa Petrom Velikim, industrijalnim i kulturnim vizionarom potpuno razumljiva.

Putin je uradio nešto što bi svaki pravedni i pragmatični vođa učinio – sproveo je proces što je bezbolnije mogao. Velika većina Rusa je već dovoljno propatila.

Pouka priče: Samo ekstremno dobro povezani bivši KGB-ov operativac mogao je da dobije tako neophodnu i opreznu zaštitu koja ga je čuvala od zla proteklih 15 godina kao premijera i državnika Rusije.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]