Naslovnica IZA OGLEDALA Ruski obaveštajni izvori: Sin cara Nikolaja II je preživeo, kraj vladavine Rokfelera...

Ruski obaveštajni izvori: Sin cara Nikolaja II je preživeo, kraj vladavine Rokfelera i Rotšilda

feedsafgdwsew34

[adsenseyu2]

Postoji mnogo nepobitnih znakova da se istorijski crni labud bliži. Tačna priroda događaja nije najjasnija, ali je sigurno da uključuje kraj dosadašnjeg sistema vlasti i pojavljivanje nove paradigme čovečanstva.

Pošto globalno okultno vođstvo obično vezuje svoje mahinacije za nebeska dešavanja, moguće je da će ovaj događaj imati veze sa super Mesecom 19. marta i pomračenjem Sunca 20. marta.

Tako se recimo 17. marta očekuju izbori u Izraelu koji će okončati vladavinu aktuelne vlasti. Poniženje izraelskog premijera Benjamina Netanijahua za vreme njegove nepozvane posete SAD prošle nedelje je jasan pokazatelj. Njegov govor nisu emitovale veće američke mreže, a propraćen je anti-Netanijahu protestima Jevreja u Njujorku i Izraelu. Povrh svega, bivši šef Mosada ga je optužio da laže o takozvanoj „pretnji Irana“. Čak je moguće da je Netanijahu trebalo da počini političko samoubistvo tim govorom.

Drugi pokazatelj da nešto nije u redu jeste reorganizacija CIA-e koja je najavljena prošle nedelje. CIA je sada pod kontrolom Odbrambene obaveštajne agencije (DIA), prema izvorima CIA-e u Aziji. Reorganizacija agencije se vrši u skladu sa Pentagonom. Nije objavljeno ko će biti izbačen iz agencije, ali postoje navodi da će doći do promena.

[adsenseyu4]

Pokrenut je žestok napad na  sindikat Buš/Klinton. Senator, Robert Menendez, bivši šef Komiteta za spoljna pitanja u Senatu, suočava se sa kriminalnim optužbama. Isto važi i za guvernera Nju Džersija, Krisa Kristija. Korporativni mediji su puni priča o Hilari Klinton i 6 milijardi dolara koji su nestali iz Stejt departmenta SAD za vreme njenog mandata. Bil Klinton se suočava sa optužbama za pedofiliju u okviru skandala koji uključuje milijardera Džefrija Epštajna. Konačna meta jeste porodica Buš. Kada se Bušovi uklone, tek tada ćemo shvatiti da li su oni bili samo predgrupa nekih skrivenijih gospodara.

U Velikoj Britaniji se takođe nastavlja žestok lov na sataniste. Najnovije otkriće je da su bivša premijerka Margaret Tačer i trenutni premijer Dejvid Kameron umešani u zataškavanje pedofilskih skandala. Vrhovni birokrata u Velikoj Britaniji, šef sekretara kabineta Džeremi Hejvud, takođe je umešan u zataškavanje.

Sve pomalo podseća na igru šaha u kojoj prvo stradaju pioni, konjanici i lovci, pre nego što se krene na topove, damu i kralja. Tek uklanjanjem ovih ljudi, otvoriće se put ka Toniju Bleru, kojeg očekuju tužbe zbog ratnih zločina.

Toni Bler će bez sumnje otvoriti put ka Rotšildovima i aktivirati finalni rasplet.

Verovatno je zato prošle nedelje Džejkob Rotšild rekao da se „investitori suočavaju sa geopolitičkom situacijom mnogo opasnijom nego bilo kojom drugom od Drugog svetskog rata“.

Porodica Rotšild i njihovi saveznici su nedavno počeli da spaljuju istorijske arhive kako bi zataškali okolnosti u kojima su nastale Liga nacija i Ujedinjene nacije, navode ruski obaveštajni izvori. Prvi požar se dogodio u biblioteci u Rusiji 30. januara, gde su se nalazili istorijski slovenski dokumenti. Drugi se odigrao u skladištu dokumenata u Bruklinu, Nju Džersi 31. januara.

Prema navodima Rusa, uništeni dokumenti su sadržali dokaz da je car Nikolaj II donirao zlato kako bi se uspostavio Fond Lige Nacija pre početka Prvog svetskog rata. Na osnovu toga se vlasništvo 88,8% zlata iz Federalnih rezervi moglo povezati sa carem Nikolajem, navode Rusi. Ubrzo nakon doniranja zlata, Nikolaj i njegova porodica su ubijeni u okviru revolucije koju su finansirali Rokfeleri. Međutim, Rusi tvrde da je bivši ruski premijer Aleksej Kosjigin zapravo sin cara Nikolaja II i da još uvek postoji legitimni naslednik tog zlata u Rusiji.

Jedina potvrda za ove ruske izjave su dokumenti koje poseduje bibliotekar Banke Japana, a na kojima se jasno vidi da je 10 tona ruskog zlata odneseno u Japan japanskim ratnim brodom za vreme Boljševičke revolucije. Japan nikad nije vratio to zlato. Možda bi ruska ambasada u Japanu trebalo da pokrene nekakvu istragu?

Ako su ruski navodi tačni, onda se lako može objasniti zabrinutost Džejkoba Rotšilda zbog „ruske agresije i ekspanzije“. To takođe objašnjava zašto Rotšildovi poslušnici poput premijera Kamerona histerišu po pitanju Rusije.

Sve se može povezati sa još jednom misterijom. Priča se da će HSBC zatvoriti 7 svojih skladišta zlata u Londonu u roku od dva meseca.

Misterija je u tome šta se desilo ili će se desiti sa svim tim zlatom?

Moguće je da je zlato prodato i da je novac opran kroz američku i japansku berzu s ciljem da se pobegne sa novcem pre nego što vlasnici počnu da ga traže nazad.

Trag vodi do japanskih jakuza i Vilbura Rosa mlađeg, koji je „proveo 25 godina vodeći Rotšildovu praksu bankrota“. Ros je „predsedavajući Japanskog društva u Njujorku i dobio je nagradu Red Izlazećeg sunca, ali i zlatnu i srebrnu zvezdu od japanske vlade u februaru zbog svog doprinosa odnosima između SAD i Japana“.

[adsenseyu4]

Takođe postoji velika mogućnost da je zlato završilo u Kini. To se može zaključiti iz kretanja kineskog juana, američkog dolara i cene zlata na tržištu u odnosu na ostale svetske valute. Dalje, tu je i kineski bilbord u Bankoku nedaleko od aerodroma na kojem se vidi zlatni novčić i najavljuje kineski juan kao „nova svetska valuta“.

Robovski režim Rotišilda u Japanu predstavljaju Šinzo Abe i Liberalna demokratska partija, koji takođe tajno kradu. Prema izvoru iz japanske bezbednosne policije, Abe je ukrao bar 200 triliona jena iz Japanskog nacionalnog penzionog fonda, Poštanske štedionice i Banke za poljoprivrednu ušteđevinu. Ovaj novac je poslat preko okeana kako bi podržao cionacističke banke, navodi ovaj izvor. Prema rečima propagandnih novina japanske vlade, ove institucije „povećavaju izdvajanja za ulaganja u strane obveznice kako bi se maksimizovao povraćaj“. Može se zaključiti da je u pitanju direktna krađa.

Abeov režim je izgleda u žurbi da uspostavi vojnu upravu. Nedavne ponude uključuju prebacivanje ovlašćenja sa civilne kontrole Japanskih samoodbrambenih snaga na međunarodnu japansku špijunsku agenciju, po uzoru na MI6.

Možda on žuri da uspostavi vojnu upravu zato što će na Visokom sudu u Tokiju 13. marta biti održano suđenje, na kojem će biti predstavljeni dokazi od strane Japanske Nezavisne partije da je Abeov režim dospeo na vlast putem nameštenih izbora. Kao što je poznato od ranije, Abe je dospeo na vlast zahvaljujući mašinama za brojanje glasova koje je napravio Mushashi Engineering.

Japan, zajedno sa Saudijskom Arabijom i Zalivskim državama, jedini stoji između cionacističkog društva i bankrota.

Ono što SAD i Japan treba da urade jeste da nacionalizuju svoje centralne banke i omoguće pravednu distribuciju novca, odnosno povraćaj novca onima od kojih je taj novac ukraden. Banke koje to budu učinile će moći da nastave normalno da funkcionišu, a čovečanstvo će se osloboditi od vavilonskog dužničkog ropstva po prvi put u poslednjih hiljadu godina. To je crni labud koji se očekuje. Vreme je.

Bendžamin Fulford (benjaminfulford.net)

Webtribune.rs

[adsenseyu2]