Naslovnica IZA OGLEDALA Čudo: Misteriozni glas doveo policajce do bebe koja je 14 sati provela...

Čudo: Misteriozni glas doveo policajce do bebe koja je 14 sati provela u potopljenom autu

[adsenseyu2]

vbdskh784hd

[adsenseyu3]

Policajci ne znaju kako da objasne misteriozni glas koji je dopirao iz auta. Bedouz je rekao da ne bi verovao u ono što je čuo da ostali policajci to nisu čuli.

Policajci koji su spasili bebu u Juti od smrti u potopljenom autu u nedelju su rekli da svoje herojstvo duguju misterioznom pozivu u pomoć.

„Videli smo osobu na prednjem sedištu i začuli kako glas zapomaže „Pomozi mi, ovde smo“. Sve je bilo jasno kao dan“, rekao je Tajler Bedouz, jedan od četiri policajca iz Spaniš Forka koji su izvukli osamnaestomesečnu bebu iz auta koji je 14 sati bio potopljen u vodu, dok je bebina majka na mestu vozača bila mrtva.

https://youtu.be/-u8oIHTwDTY

Bedouz i njegove kolege su hrabro izvukli naopako okrenuti crveni Dodge iz ledene vode ne bi li izvukli malu Lili Grosbek sa zadnjeg sedišta.

„Videli smo da joj okice trepere i znali smo da je živa, iako se nije micala“, rekao je Bedouz.

[adsenseyu1]

Četiri policajca i tri vatrogasca su ubrzo transportovali dete do obale, gde je hitna pomoć izvela KPR, nakon čega se mala Lili osvestila. Devojčica je odvezena u bolnicu u Solt Lejk Sitiju, a njeno stanje je sada stabilno.

Policija je navela da je Dženifer Grosbek (25) vozila ka Springvilu, ali da je udarila u prepreku kada je prelazila preko mosta, survavši se u reku otprilike oko 22:30h, prema navodima svedoka koji je naveo da je čuo nesreću. Auto nije bio vidljiv s puta i otkriven je tek 14 sati kasnije kada ga je pecaroš uočio i pozvao policiju.

https://youtu.be/3sNl38A6Yig

Bedouz i njegove kolege su stigli i požurili u ledenu vodu kako bi otkrili da li ima preživelih.

Tada su čuli jasan ženski glas kako ih doziva u pomoć.

„Jasno kao dan smo čuli „Pomozite mi, ovde smo“. Odgovorili smo „Izdržite, činimo sve što možemo““.

[adsenseyu4]

Upravo zbog glasa su se policajci potrudili da što pre dopru do auta pošto su verovali da je neko u kolima još uvek živ. Oni su zatim okrenuli auto pun vode da bi shvatili da je vozač automobila mrtav.

Policajci ne znaju kako da objasne misteriozni glas koji je dopirao iz auta. Bedouz je rekao da ne bi verovao u ono što je čuo da ostali policajci to nisu čuli.

„Ne znam šta sam mislio da sam čuo“, rekao je on. „Nisam tipičan religiozni čovek. Ne mogu da objasnim šta se desilo i nisam siguran odakle je i zašto potekao taj glas“.

Devojčica je visila naglavačke, ali glava joj nije bila u vodi. Ekipa za spasavanje ju je uočila tek kada je automobil okrenut.

Dete je završilo u bolnici, gde je ustanovljeno da je njeno stanje stabilno i da se poboljšava.

„Beba je odlično prošla s obzirom na okolnosti“, rekli je sestra preminule Dženifer. „Želimo da se zahvalimo spasilačkom timu Spaniš Forka zato što su spasili bebin život“.

Bedouz, koji je proveo bar 20 minuta u ledenoj vodi, rekao je da su on i njegove kolege bili toliko usredsređeni na spasavanje da se nisu ni obazirali na hladnoću.

Policija još uvek pokušava da odredi šta je uzrokovalo nesreću. U međuvremenu, čekaju se toksikološki nalazi Dženifer Grosbek.

Šef policije u Spaniš Forku je naveo da treba nagraditi policajce koji su spasili dete jer su rizikovali svoje živote kako bi to učinili.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]