Naslovnica U FOKUSU Ruski hakeri napravili haos – Objavili kompletne lične podatke svih koji vrše...

Ruski hakeri napravili haos – Objavili kompletne lične podatke svih koji vrše mobilizaciju

Hakerska grupa je objavila podatke zaposlenih u ukrajinskim regrutnim centrima, kako bi oni koji podležu regrutaciji lično znali ko ih „ubija“, od koga „treba da se kriju“ i čije kuće „treba da izbegavaju“

Hakeri pod nazivom „Zli ruski hakeri“ (RaHDIt) upali su u bazu podataka ukrajinskih regrutnih centara i objavili lične podatke 2.600 zaposlenih, koji „love građane Republike i šalju na front“.

S obzirom da ukrajinske vlasti pripremaju nove mere za mobilizaciju, hakerska grupa je izvršila operaciju i dobila spisak zaposlenih u regrutnoj službi i otkrila identitet onih koji „šalju Ukrajince u klanicu“, navode hakeri.

Odlučili su da podatke ovih „ratnih zločinaca“ objave javno, kako bi Ukrajinci lično znali ko ih „ubija“, od koga „treba da se kriju“ i čije kuće „treba da izbegavaju“.

„Među ovim licima, tradicionalno za ukrajinske vlasti, ima ljubitelja BDSM žurki, svingera, kriminalaca, kao i lekara koji, pod plaštom lečenja, šalju ljude u rovove“, ukazuje hakerska grupa.

Hakeri se nadaju da će informacije koje su objavili pomoći da se poremete planovi mobilizacije kijevskog režima i da će to pomoći ruskoj vojsci.

Pored adresa, objavili su i brojeve ličnih telefona, podatke iz pasoša, mejl adrese i linkove ka stranicama na društvenim mrežama zaposlenih u ukrajinskim regrutnim centrima.

(rt.rs)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social