Naslovnica SPEKTAR RUSIJA PRESUDILA – Počinje potera: Zelenski je od danas legitimna meta

RUSIJA PRESUDILA – Počinje potera: Zelenski je od danas legitimna meta

Vladimir Zelenski nije potreban ni za potpisivanje kapitulacije Ukrajine, naveo je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev rekao je da posle današnjeg terorističkog napada bespilotnom letelicom nije preostala nijedna opcija, osim fizičkog eliminisanja Vladimira Zelenskog.

„Posle današnjeg terorističkog napada ne preostaje ništa osim fizičkog eliminisanja Zelenskog i njegove klike“, napisao je Medvedev na Telegram kanalu.
Prema njegovim rečima, Zelenski „nije potreban čak ni za potpisivanje akta o bezuslovnoj predaji“.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

„Ni Hitler ga, kao što znate, nije potpisao. Uvek će postojati neka zamena kao što je admiral Denic“, dodao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti aludirajući na admirala Karla Denica, poslednjeg šefa Trećeg rajha koji je potpisao kapitulaciju nacističke Nemačke.

Ranije je pres-služba Kremlja saopštila da je kijevski režim pokušao da bespilotnim letelicama napadne rezidenciju ruskog predsednika Vladimira Putina u Kremlju. Dve su onesposobljene.

Usled napada nije bilo žrtava, niti materijalne štete. Portparol predsednika Dmitrij Peskov je kasnije za „RIA Novosti“ rekao da predsednik u tom trenutku nije bio u Kremlju.


(RT)

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

[adsenseyu1]

[adsenseyu4]