PUTINOV SARADNIK ŠOKIRAO SVET: Sve smo ovo očekivali i pripremali se – OVO JE PRVI SVETSKI BIOLOŠKI RAT U ISTORIJI

Donedavni savetnik Vladimira Putina – poznati ruski ekonomista akademik Sergej Glazjev – izneo je pretpostavku da iza širenja virusa korona po svetu stoje Sjedinjene Države. Odnosno: administracija Donalda Trampa.

Čak i da je to američko biološko oružje, za kojim je Vašington posegnuo da bi ponovo uspostavio i učvrstio svoju planetarnu hegemoniju jer Ebola, ptičji grip i obojene revolucije „nisu završili posao“.

Akademik Glazjev dodatno je ukazao i objasnio:

„Oba svetska rata su se odlikovala svojim udarnim sredstvima za izvođenje borbenih dejstava. Amerikanci su, evo, prvi posegnuli za biološkim oružjem. Za njih su Ebola i ptičji grip bili eksperimenti preko kojih su došli virusa sa selektivnim i usmerenim dejstvom“.

Glazjev podseća da Sjedinjene Države imaju po celom svetu svoje biološke vojne laboratorije:

„Jedna od tih laboratorija je i u Ukrajini. Amerikanci testiraju svoje viruse na ljudima koji su, u suštini, naši sunarodnici. SAD imaju već puni arsenal biološkog oružja“.

Citiranom je – nastupivši pred kamerama televizije „Cargrad“ – dodao:

„O ovome smo razgovarali i pre godinu dana, pa i pre 2, 3 i 4 godine. Sve smo ovo predvideli. Sve je ovo hibridni rat Sjedinjenih Država protiv delova svetske ekonomije koja nije pod njihovom kontrolom. Ako ovo imamo u vidu – sve postaje shvatljivo i logično“.

(Fakti.org)