Putin tvrdi da Iluminati pomoću islama pokušavaju da pokrenu Treći svetski rat

putin ngzht

Predsednik Vladimir Putin je odlučan u svojoj nameri da uništi Iluminate i opisuje uništenje ove najtajnije svetske organizacije kao „najvažnije nasleđe“ koje iza sebe može ostaviti.

Prema izvorima iz Kremlja, on smatra da Iluminati pomoću islama pokušavaju da započnu Treći svetski rat.

U Rusiji postoji izreka koja u slobodnom prevodu znači „Ako ne razumete prošlost, nećete moći da razumete sadašnjost, niti da oblikujete budućnost“. Putin se vodi upravo ovom izrekom. Navodi se da on proučava istoriju Iluminata kako bi mogao da shvati koji su njihovi planovi i da ih uništi iz korena pre nego što bude prekasno.

Interesantno je da je Alber Pajk, vrhovni član Iluminata, pobornik Lucifera i general na strani Konfederacije u američkom građanskom ratu, predvideo buduće svetske ratove. On je krajem 19. veka otvoreno izjavio da će islam biti centralna komponenta Trećeg svetskog rata i da će Iluminati sukobiti islam i Zapad.

Svedoci smo tačnog predviđanja Alberta Pajka, koji je 1871. godine napisao svom prijatelju pismo u kom navodi da će za više od 100 godina početi da se ostvaruje njegov plan po kom će Iluminati uvesti totalitarnu diktaturu nad čovečanstvom, a nakon čega će Antihrist postati vladar sveta.

Pajk je u tom pismu takođe detaljno predvideo prva dva svetska rata:

„Cilj Prvog svetskog rata jeste da Iluminati zbace cara u Rusiji i naprave od te države tvrđavu ateističkog komunizma“.

Tri svetska rata su isplanirana još 1871. godine: Treći svetski rat samo što nije počeo baš na lokaciji koja je predviđena

„Drugi svetski rat će se voditi iz dva razloga: Da bi se uspostavila država Izrael i da bi se proširila kontrola komunizma nad Evropom“.

„Treći svetski rat će nastati zbog razlika između političkih cionista i lidera islamskog sveta“.

Prema Pajkovim rečima, islam će biti centralni faktor u padu Zapada. Islam će se zatim desetkovati, što će dovesti do širenja nove religije – luciferijanizma. Svi muslimani na svetu će se prebaciti na tu novu religiju, predvideo je Pajk.

Islam je samo alat Iluminata kojim se treba uništiti postojeći svetski poredak, a njegova primena je počela 2001. godine sa uništenjem Svetskog trgovinskog centra.

Od tada je islam sredstvo koje se koristi svaki put kada treba izazvati krizu.

Iluminati žele da verujete da je problem u islamu. Oni žele da ne vidite istinu, a to je da Iluminati koriste islam kako bi ostvarili svoj konačni cilj i stvorili novi svetski poredak.

Samo razumevanjem istorije Iluminata možemo razumeti sadašnjost i sprečiti da Iluminati oblikuju budućnost ljudi.

Webtribune.rs