Naslovnica IZA OGLEDALA PRIZNANJE RUSKIH NAUČNIKA ŠOKIRALO SVET: Egipat je stvorila vanzemaljska rasa – VIDEO

PRIZNANJE RUSKIH NAUČNIKA ŠOKIRALO SVET: Egipat je stvorila vanzemaljska rasa – VIDEO

gfzhgfbdf

Bivši KGB-ovac šokirao: ‘Istraživali smo vanzemaljce iz drevnog Egipta!’ Dok je bio naučni savetnik za napredne pogonske sisteme KGB-a, dr Viktor Ivanovič tvrdio je da je dobio pristup dosijeima o jednoj od njihovih tajnih misija pod nazivom “Projekat Izida”.

Prema njegovim rečima, dokumenti otkrivaju da sovjetska vlada nije samo istraživala jesu li drevni Egipćani poznavali vanzemaljski život nego i jesu li vanzemaljci živeli među njima.

Tim arheologa okupila je sovjetska akademija nauka. Doktor Ivanovič u Amazonovom filmu “Tajne datoteke KGB-a” tvrdi da je Egipat bio savršen izbor za vanzemaljsku vrstu.

[adsenseyu1]

“Cilj jedne od konkretnih misija bio je pronaći bilo koje znanje koje je ostavila vanzemaljska civilizacija. Ima smisla, Egipat je očigledan izbor za vanzemaljce ako su morali da uspostave postrojenje za planetarne ekspedicije. Ako se osvrnete na neku drugu drevnu civilizaciju, ono što ćete naći je postupno istorijski razvoj. Ništa od toga nije slučaj sa Egiptom. Čak 2.500 godina pne, iz pustinje izlazi “bum”: potpuno formirano društvo. Egipat je utemeljen na nasleđu mudrosti vanzemaljske rase”, rekao je Ivanovič.

https://youtu.be/cct6J3LsQLo

https://youtu.be/ehJrVDTSKx4

(Dnevno.hr)

[adsenseyu5]