POSLE MISTERIOZNOG SASTANKA SA RUSKIM PATRIJARHOM KRALJICA ELIZABETA SAOPŠTILA: Počeće globalni rat i sudnji dan za čovečanstvo – VIDEO

gfbrsdfggfewrfc

Kraljica Eilzabeta se sastajala sa verskim liderima kako bi razgovarali o predstojećem globalnom ratu za koji ona tvrdi da će dovesti do “sudnjeg dana“ za čovečanstvo.

Na sastanku sa ruskim patrijarhom Kirilom i nadbiskupom Katerberija, Kraljica je rekla: “Neko sada mora sprovesti neophodne pripreme da se pozdravi sa voljenima jer se ne može pretpostaviti ko će živeti a ko umreti. Mnogi će umreti u ovim poslednjim danima,“ rekli su iz BBC produkcije.

“Moja voljena zemlja treba da uđe u svoj najmračniji period u narednim mesecima, jer će se brutalan i apokaliptični rat voditi na istoku.“

“Ja nisam zabrinuta za trivijalnosti Božića. Zabrinuta sam zbog strašnih posledica sa kojima se moramo suočiti kako ratni bubnjevi budu tukli sve jače,“ rekla je Kraljica.

Nakon sastanka sa Kraljicom Elizabetom, Patrijarh moskovski i sve Rusije je pozvao sve zemlje da se ujedine u borbi da pobede “zlo,“ prenosi BBC.

“Današnji rat protiv terorizma treba da bude zajednički trud.“

“Ovo nije samo borba Rusije. Ovo je za sve zemlje, trebalo bi da se ujedinimo da pobedimo ovo zlo,“ rekao je Kiril, dodajući: “I ovaj rat ja zovem svetim.“

Najviši zvaničnik u Ruskoj pravoslavnoj crkvi, Kiril ima bliske lične odnose sa predsednikom Vladimirom Putinom.

2012.godine je vodio kampanju da se donese zakon koji bi kriminalizovao vandalizam verskih objekata, a sada se pridružuje Kraljici u pozivanju svih hrišćana da se ujedine i svetom ratu.

Razgovor između patrijarha i Kraljice je bio “posvećen položaju hrišćana u Evropi,“ rekao je Kirilov sekretar Aleksandar Volkov. “Crkva takođe treba da igra ulogu u međunarodnim odnosima. Duša jednog naroda se manifestuje kroz veru, kroz crkvu.“

Papa je takođe govorio o tome.

“Ovo je rat. Bio je rat 1914. godine. Zatim onaj od 1939-1945. godine. Još jedan Veliki rat. Zatim je tu ovaj,“ rekao je papa.

Webtribune.rs