Naslovnica ŽIVOT Pomešajte ova tri sastojka i vi nikada više nećete strepeti od kancera

Pomešajte ova tri sastojka i vi nikada više nećete strepeti od kancera

[adsenseyu2]

fdskjriu8dhs

[adsenseyu3]

Ne postoji ni jedan drugi prirodni sastojak u svetu koji je efikasniji za smanjenje upala u organizmu osim kurkume.

Ako budete koristitili ova tri sastojka svaki dan, gotovo sigurno ne postoji mogućnost dobijanja bilo koje vrste tumora.

Recept je sledeći:

Pomešajte 1/4 kašičice kurkume sa pola kašičice maslinovog ulja. Pri tome dodati veći prstohvat svežeg crnog bibera. Ova tri sastojka pomešajte u šolji.

Možete konzumirati ovu samu mešavinu, ali i dodajte i u razna jela, supe i salate. Samo se uverite da ako ih koristite u kuvanim jelima, da se ovi sastojci ne kuvaju previše, najbolje ih dodajte na samom kraju. Ako ih pijete same, pomešajte sa malo vode.

[adsenseyu1]

Ali šta tačno sprečava rak i širenje raka?

Svo znanje leži u kurkumi. Kurkuma je začin u obliku žutog praha, što je jedna komponenta karija.

Njene antiupalne sposobnosti su neverovatno moćne.

Nema drugog prirodnog sastojka u svetu koji je efikasniji za smanjenje upale u telu od kurkume.

Novije studije su otkrile da kurkuma sprečava mnoge vrste raka kao što je kolorektalni kancer, kancer prostate, kancer mozga.

U eksperimentima primenjenim na miševima, pokazalo se da su miševi izloženi kancerogenim hemikalijama razvili nekoliko vrsta raka.

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF370F“]Kurkuma ima samo jednu manu, a to je da je kurkuma teško razgradiva u probavnom traktu. Stoga, idealna kombinacija za lečenje i prevenciju raka je kurkuma sa biberom i đumbirom.[/stextbox]

Biber prema istraživanjima povećava efikasnost kurkume za 200 odsto. Da bi se uspešno sprečio rak i uništile ćelija raka, ovu mešavinu treba koristiti svaki dan u mnogim prilikama.

Koristite ga što češće jer nema neželjenih efekata.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]