Naslovnica IZA OGLEDALA PAPA FRANJA: Vatikan potvrđuje da je Treći svetski rat počeo, evo zbog...

PAPA FRANJA: Vatikan potvrđuje da je Treći svetski rat počeo, evo zbog čega i ko stoji iza svega – VIDEO

pope-francis3

Papa Franja je objavio da je Treći svetski rat već počeo i dodao da to nije religijski rat već rat koji je izazvao Novi svetski poredak zbog „interesa, novca i resursa“.

„Ne smemo se plašiti da kažemo istinu, svet je u ratu zato što je izgubio mir“, rekao je papa.

„Kada govorim o ratu, govorim o ratu zbog interesa, novca i resursa, a ne o verskom ratu. Sve religije žele mir, ostali žele rat“, rekao je papa Franja aludirajući na ciljeve Novog svetskog poretka da u potpunosti kontrolišu živote svih ljudskih bića na planeti i dramatično smanje populaciju“.

„Ovo je rat. Bio je rat 1914. godine, zatim još jedan veliki rat od 1939. do 1945. godine, sada smo svedoci novog rata. Ovaj rat nije nastao prirodno. Organizovan je. Ali je i dalje rat“, rekao je papa.

[adsenseyu4]

Papa razume Lucifersku želju Novog svetskog poretka da iskoristi islam za pokretanje Trećeg svetskog rata. Ovo nije rat zbog religije. Članovi Novog svetskog poretka samo koriste religiju kako bi  pokrenuli rat zbog novca, totalne kontrole i uništenja.

Veoma je značajno predviđanje trećeg svetskog rata od strane Alberta Pajka. Albert Pajk je bio poznati Veliki čarobnjak u redovima Iluminata, ozloglašeni Luciferijanac i general Konfederacije u Američkom građanskom ratu. On je još osamdesetih godina 19. veka tvrdio da će islam biti centralna tačka Trećeg svetskog rata i da će Iluminati predvoditi islam u direktnom sukobu protiv Zapada.

Već smo videli šta Novi svetski poredak radi sa islamom. Kako kaže papa Franjs, iskoristili su ih kako bi stvorili krizu, sudar civilizacija. Ne sumnjajte u to da iluminati koriste islam kako bi ostvarili ciljeve Novog svetskog poretka.

Dokumentovano je da je Albert Pajk pisao pismo „prijatelju“  1871. godine opisujući poslednji i najveći svetski sukob – Treći svetski rat. Ovo pismo služi kao plan u kome piše šta će se dešavati u poslednjem ratu i Iluminati se toga pridržavaju do danas.

[adsenseyu1]

U tom zloglasnom pismu/planu su zapisane reči Alberta Pajka da će proći 100 godina ili nešto više do dana kada će oni koji su smislili zaveru svog vođu nazvati Kraljem Despotom celog sveta i da će on uspostaviti luciferijansku diktaturu nad preostalim ljudskim rodom.

Pajk je očigledno predvideo zaveru o započinjanju rata s ciljem postavljanja Antihrista na mesto svetskog vođe.

U Pajkovom pismu spominju se zastrašujuće tačni detalji prva dva rata.

„Prvi svetski rat mora biti vođen da bi Iluminati uništili moć cara u Rusiji i da bi ta zemlja postala tvrđava ateističnog komunizma.

Drugi Svetski rat se mora voditi iz dva razloga: Da bi se ustanovila izraelska država i da bi se proširila komunistička kontrola nad Evropom“.

[adsenseyu5]

„Treći svetski rat mora biti podstaknut razlikama u politici Cionista i vođa islamskog sveta“.

Kako tvrdi Pajk, islam će biti odlučujući faktor u padu Zapada. Nakon toga, islam će sam sebe desetkovati i time će dozvoliti da se proširi nova religija Luciferizma na planeti. Svi muslimani će pasti na taj režim. Neće postojati nijedan musliman koji se neće povinovati novoj reliiji Novog svetskog poretka.

Islam je samo oružje kojim će Iluminati uništiti Zapad. Sledili su Pajkov plan kada su 2001. godine srušili Svetski trgovinski centar i okrivili muslimane za to. Kriza koja je nastala samo je ispunjenje dugo očekivanog proročanstva. Kako je Albert Pajk i predvideo, islam je religija koja je iskorišćena kako bi se napravila kriza.

A kao što svi znamo, od tada su stvari postale samo još gore. Šta je zajedničko svakoj krizi? Ko stoji iza nje?

Islam.

Iluminati žele da verujemo da je suštinski problem u islamu. Oni žele da ne vidimo istinu: da koriste religiju kako bi postigli svoj krajnji cilj – da unište Zapad koji poznajemo i uvedu nas u Novi svetski poredak.

Sve to je već smišljeno. Vidimo šta rade sa migranskom krizom i terorističkim napadima. Oni koriste islam kako bi zahuktali stvari. Samo ako razumemo istoriju Iluminata možemo razumeti trenutnu situaciju u svetu i pobrinuti se da Iluminati ne budu ti koji kroje našu sudbinu.

Webtribune.rs

[adsenseyu6][adsenseyu5]