Naslovnica U FOKUSU Ovo postaje mučno za gledanje: „Deda se opet izgubio“ – VIDEO

Ovo postaje mučno za gledanje: „Deda se opet izgubio“ – VIDEO

Američki predsednik ponovo je zabrinuo sve svojim ponašanjem, kada je tokom demonstracije spuštanja padobranom u Italiji na marginama samite G7, otišao u suprotnom smeru.

Na snimku koji je osvanuo na društvenoj mreži X, vidi se padobranac koji se spustio ispred svetskih lidera, koji stoje pored I aplaudiraqju. Jedino 81-godišnji Džozef Bajden stoji okrenut u stranu.

U jednom trenutku on kreće u „nigde“ i zastaje zbunjeno, što je navelo komentatore na društvenoj mreži X da napišu da se „deda opet izgubio“.

Pre nekoliko dana Bajden se prvo „zaledio“ na nekoliko sekundi u dvorištu Bele kuće dok je slušao koncert. Ostatak društva se ljuljao i pljeskao u ritmu muzike, dok je američki predsednik stajao nepomično.

Kasnije je održao govor, ali su se tu pojavili novi problemi. U jednom trenutku je postao nejasan, boreći se da izgovori reči.

Takođe je snimljen i kako potpuno izgubljen izlazi iz službenog automobila.

Ovo nije sve, budući da ne prođe ni jedan javni događaj a da Bajden ne izazove sumnju u njegove sposobnosti, budući davodi jednu od najmoćnijih država sveta koja u svojim rukama ima arsenbal nuklearnog oružla.

Međutim, iz Bele kuće je rečeno da su kognitivne sposobnosti američkog predsednika zadiviljavajuće i da javnost ne bi trebalo a brine oko toga.

Ipak, nakon svakog objavljenog snimka društvene mreže bukvalno počinju da gore od komentara, a jedan od njih je čak glasio i: „Ovo je mučno za glednje“.

 

(b92.net)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social