OTKRIVENO ZASTRAŠUJUĆE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO: Papu će ubiti ZA NEKOLIKO DANA u Dušanovom carskom gradu TADA ĆE POČETI SVETSKI RAT

papa

Poglavar Rimokatoličke crkve 7. maja dolazi u zvaničnu posetu gradu gde se krunisao car Dušan, a najčuveniji prorok svih vremena predvideo da će pasti krv.

Papu Franju će 7. maja pokušati da ubiju u Skoplju, barem ako je verovati Nostradamusu, a francuski prorok koji je živeo u 16. veku napisao je sledeće stihove:

„Rimski prvosvešteniče, čuvaj se da se ne približiš varoši koju zapljuskuju dve reke, jer ćeš tu krv propljuvati, ti i tvoji, u mesecu kad cvetaju ruže.“

Iako su mnogi dugo verovali da je Nostradamus pisao da će se tragičan događaj odigrati u Beogradu, francuski prorok je u stvari mislio na grad Skoplje (kroj koz njega protiče više reka, ali su najveće Vardar i Treska), gde se 1346. godine krunisao srpski car Dušan.

Podsećanja radi, Vatikan je još ranije najavio da će papa Franja 7. maja posetiti Skoplje, gde bi, prema planu posete, trebalo da se zadrži jedan dan. Poglavar Rimokatoličke crkve dolazi na poziv najviših makedonskih vlasti i lokalne katoličke crkve, a u Severnu Makedoniju će doći iz Bugarske, gde će boraviti od 5. do 7. maja i posetiti gradove Sofiju i Rakovski.

Osim stihova koji se tiču poglavara Rimokatoličke crkve, Nostradamus je predvideo i početak trećeg svetskog rata, koji će početi 2019. i trajaće do 2049. godine.

Ne treba zaboraviti i proročanstvo Alojza Irlmajera (1894-1959), koji je bio običan fizički radnik iz mesta Frajlasing u Bavarskoj, a čije su komšije smatrale da je vidovit. Mnogima je pomogao da posle Drugog svetskog rata pronađu svoje najbliže, a zbog popularnosti koju je brzo stekao, završio je na sudu pod optužbom da se bavi veštičarenjem.

Sud ga je oslobodio kada je sudiji tačno opisao koju odeću nosi njegova žena tog dana i šta je tačno radila. Alojz je takođe predvideo dan svoje smrti, ali tvrdio je i da je treći svetski rat video kao u filmu, a isticao je da će se on voditi na Bliskom istoku i Mediteranu, gde će se sukobiti najveće svetske sile.

„Rat će početi kada dvojica muškaraca ubiju treću važnu osobu. Oni su plaćeni za to. Ubistvo će se desiti na Balkanu. Pre rata će biti vrlo plodna i bogata godina. Rat će doći bez upozorenja, preko noći. Vidim prašinu. Vidim tri broja. Dve osmice i devetku. Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vreme kada će se to desiti“, tvrdio je Alojz.

Tako da, ako je verovati proročanstvima Nostradamusa i Irlmajera, predstojećih nekoliko dana bi umnogome mogli da promene živote mnogih ljudi.

Interesantno, lider Islamske države Abu Bakir al Bagdadi se nakon petogodišnjeg skrivanja (poslednji put je pred kamerama govorio 2014. u džamiji El Nusra Mosuku) 29. aprila ponovo pojavio u javnosti. On je pozdravio napade izvedene u Šri Lanki u kojima je poginulo više od 250 ljudi.

Uz upozorenje ISIS-a od pre nedelju dana da „planiraju nove napade po Evropi“, mnogi stručnjaci za bezbednost zabrinuti su da Evropi preti nov talas nasilja, a dolazak pape Franje na Balkan poklapa se sa trenutkom ponovnog pojavljivanja Bagdadija u javnosti.

Ne treba zaboraviti da su Kosovo i Makedonija puni nekadašnjih ISIS boraca, pa su tako 16. februara ove godine lokalni mediji preneli da je u „akciji MUP-a Severne Makedonije uhapšeno dvadesetak pripadnika radikalnih struktura ISIS-a koji su planirali terorističke napade u ovoj državi, ali su u tome na vreme bili sprečeni“.

Nedavno je na Kosovo vraćeno 110 ljudi koji su živeli u Islamskoj državi, a poznato je da je granica između tzv. Kosova i Severne Makedonije više nego porozna. Pomenuta akcija bila je nastavak akcija „Ćelija 1“ i „Ćelija 2“, kada je makedonska policija takođe hapsila borce Islamske države.

Papa Franja ima žestoku opoziciju unutar same Rimokatoličke crkve, pa je tako nedavno grupa od 19 sveštenika i akademika zatražila od biskupa da aktuelnog papu proglase jeretikom. Grupa se ne slaže sa papom po pitanju pričešća, razvoda, verske raznolikosti… Kako navodi Rojters, među najistaknutijim članovima grupe je Ejdan Nikols, 70-godišnji britanski sveštenik, jedan od najpriznatijih teologa.

„Ovu meru preduzimamo kao krajnji način da se izborimo protiv štete koju su reči i dela pape Franje načinila u prethodnih nekoliko godina, a koje su dovele do jedne od najvećih kriza u istoriji Katoličke crkve“, navodi se u otvorenom pismu koju je objavila grupa.