Naslovnica IZA OGLEDALA Nostradamusovo proročanstvo za 2016: Počinje veliki rat koji će trajati 27 godina

Nostradamusovo proročanstvo za 2016: Počinje veliki rat koji će trajati 27 godina

[adsenseyu3]

hbvfsewhcvd45

[adsenseyu2]

Neki veruju da su predviđanja francuskog apotekara Mišela de Notr Dama, poznatijeg kao Nostradamus (1505-1566) aktuelna i danas, a zaista, neka su već ispunjena

U iščekivanju Nove godine različiti mediji prikupljaju Nostradamusova proročanstva za 2016. godinu. Mislite li da će se obistiniti?

Neki veruju da su predviđanja francuskog apotekara Mišela de Notr Dama, poznatijeg kao Nostradamus (1505-1566) aktuelna i danas, a zaista, neka su već ispunjena. Iako neka zvuče zbunjujuće, jer je prorok pisao proročanstva u metaforama i bez navođenja tačnih godina, mnogi se nadaju da će se proročanstva ostvariti u 2016. godini ili u bliskoj budućnosti. Nekoliko medija je takođe ponovilo poznata navodna Nostradamusova proročanstva.

[adsenseyu4]

1) Nostradamus je predvideo rat globalnih razmera, koji uključuje nuklearno oružje, a koji koji će trajati 27 godina. Štaviše, prema ovom predviđanju, to će se desiti paralelno sa velikim astronomskim događajem. Konkretno, jedan svemirski objekat će se približiti Zemlji, što će dovesti do prirodne katastrofe.

2) Prorok je predvideo veliku erupciju Vezuva, koja će biti jedna od najrazornijih u istoriji. Katastrofa bi pokrenula niz zemljotresa koji će odneti život hiljada ljudi.

3) „Bogati umiru mnogo puta“, Nostradamus je predvideo. Njegovi sledbenici veruju da to znači da će globalna ekonomija propasti.

4) Porast temperature, pa čak i ultraljubičasto zračenje, koje prete našoj planeti takođe su među predviđanjima Nostradamusa. „Kraljevi kradu šumu, nebo će se otvoriti, polja će biti spaljena od vrućine“, rekao je prorok iz 16. veka.

5) Medicina će napraviti velike korake, prognozira Nostradamus, tako da će moći da se produži život za mnogo godina.

[adsenseyu1][adsenseyu5][adsenseyu5]