NLO LANSIRAN U SVEMIR: Vanzemaljska letelica sa moćnim pogonom, napustila zemljinu atmosferu u Oklandu – VIDEO

alien-ufo gh

NLO lovac navodi da je, dok je snimao zalazak sunca nad Manurevom – predgrađu južnog Oklanda na Novom Zelandu – 2. avgusta 2016. godine, primetio crni NLO iznad oblaka.

NLO je izgledao kao crna tačka iz daljine, ali je digitalnim uvećanjem snimaka ustanovio da je letelica u obliku diska ili letećeg tanjira.

Dok je NLO leteo iznad formacije oblaka, zastao je i lebdeo nakratko. Onda se učinilo da eksplodira sjajnim bljeskom svetlosti i naglo je promenio pravac. Leteći velikom brzinom, NLO je brzo postigao visinu i nestao.

NLO lovac je digitalno uvećao snimak radi bližeg pogleda na misteriozni objekat. NLO entuzijasti tvrde da ono što je iz daljine izgledalo kao crna tačka, pod uvećanjem je tamni objekat u obliku diska koji lebdi iznad oblaka.

Entuzijasti su jednoglasni u komentarima na Jutjubu da uvećani snimak otkriva vanzemaljske posetioce kako napuštaju Zemljinu atmosferu u NLO letelici. Snimak, sudeći prema svemirskim entuzijastima, prikazuje vanzemaljski NLO koji leti iznad oblaka. On na trenutak lebdi iznad formacije oblaka, a zatim ispaljuje moćne pogone koji su ga pokrenuli ka Zemljinoj gornjoj atmosferi i zatim u svemir.

Ovo nije prvi put da su NLO lovci prijavili viđenje vanzemaljske NLO letelice kako se lansira u svemir sa Zemljine gornje atmosfere ispaljujući moćne pogone da pobegne Zemljinom gravitacionom polju. Prema teorijama zavere, snimak svedoči da vanzemaljska bića posećuju Zemlju u naprednim NLO-ima koji su u stanju da ulaze i izlaze iz Zemljine atmosfere neprimećeno od strane civilnih i vojnih nadzornih radarskih sistema.

NLO lovci kažu da ni Vazdušne snage SAD, najmoćnija avijacija na Zemlji, nije u stanju da zaustavi upade naprednih vanzemaljskih letelica u vazdušni prostor SAD.

Najnoviji NLO snimak je privukao značajnu pažnju i izazvao oduševljenje na NLO forumima.

Ipak, skeptici odbacuju sugestiju da je misteriozni objekat vanzemaljska letelica koja napušta Zemljinu atmosferu. Oni tvrde da snimak pokazuje putnički avion koji reflektuje sunčevu svetlost.

Internacionalni aerodrom Okland se nalazi zapadno od predgrađa Manureve, a poletanje putničkog aviona se može videti iz Manureve, tvrde skeptici. Bljesak svetlosti uzrokovan je refleksijom sunčevih zraka o metalno telo letelice, kažu skeptici.

Drugi sugerišu da je to možda bio borbeni avion pri poletanju.

Ipak, NLO entuzijasti odbacuju argument da je vazdušni objekat bio avion koji je napravio čovek. Prema entuzijastima na Jutjubu, nije mogao biti putnički ili borbeni avion, jer se činilo da je objekat sferičnog oblika.

NLO lovci su tvrdili da neobičan manevar letelice dokazuje da to nije bio avion koji je napravio čovek već napredna vanzemaljska letelica koja leti u svemir.

Snimak izgleda prikazuje kako NLO lebdi iznad oblaka nekoliko sekundi pre nego što naglo menja pravac, propraćeno bistavim bljeskom svetlosti što izgleda kao pokretanje motora.

“Meni to ne izgleda kao borbeni avion koji pali svoje motore“, komentarisao je entuzijasta. “Izgleda da je potpuno sferičnog oblika i da se vrti. Ja bih dao da se vaš snimak analizira pravilno od strane stručnjaka“.

NLO bloger Skot Vering je takođe komentarisao snimak. On na svom blogu tvrdi da je viđenju potpomogao položaj Sunca na zalasku. Prema rečima NLO lovca veterana i blogera, zalazak Sunca je najbolje vreme da se ide u NLO lov jer se zraci zalazećeg Sunca reflektuju o veštačke predmete pomažući da se otkrije njihovo prisustvo.

Najnoviji NLO snimak podseća na viralne snimke stavljene na mrežu maja 2016. godine, prikazujući NLO svemirski brod kako napušta Zemljinu atmosferu i pristaje uz veći NLO parkiran tik iznad Zemljine gornje atmosfere.

Prema Tajleru Glokneru, snimak pokazuje više faza u kojima NLO raketa ostavlja trag penjući se velikom brzinom u Zemljinu gornju atmosferu. Kako se NLO penje, gornji deo se isključuje iz jedne faze i pristaje uz veći NLO koji je verovatno matični vanzemaljski brod parkiran iznad gornje atmosfere na ivici svemira.

Snimak zatim pokazuje “matični vanzemaljski brod“ kako pali svoje pogone za nekoliko sekundi i leti uvis velikom brzinom, prevozeći pristalu letelicu u svemir.

Naizgled odbačena raketa nastavlja da gori zaslepljujućim sjajem nakon što je matični brod nestao.

NLO lovci su uzbuđeno proglasili da snimak dokazuje da vanzemaljci ulaze i izlaze iz Zemljine atmosfere kako hoće, jer su njihove napredne letelice nevidljive ljudskim nadzornim radarima.

Ipak, skeptici odbacuju Gloknerove tvrdnje da snimak prikazuje kako NLO pali svoje pogone i beži u svemir. Skeptici sugerišu da snimak zapravo pokazuje lansiranje rakete od strane NASA ili lansiranje sa ruskog postrojenja, kao što je kosmodrom Bajkonur, najveći svetski objekat za svemirska lansiranja u pustinji u Kazahstanu.

Webtribune.rs