Nikola Pilić: Zašto se ne priča o tome šta je Nadal uradio u Australiji pre samo 10 dana

Legendarni Nikola Pilić prokomentarisao je presudu australijskog suda koji oslobodio Novaka Đokovića iz imigracionog pritvora.

Đokoviću je bila suspendovana viza i pretila mu je deportacija, ali je posle šestodnevne drame konačno oslobođen pa se već sprema za Australijan open.

„Sve vreme su neki naši mediji pričali o pobedi pravne države. To nije bila pravna država. Stajali su na pogrešnoj strani puta. Čestitam Novaku što je sve izdržao i sudu da je dao pravičnu presudu“, rekao je Pilić za Index.

U javnost je dospeo Đokovićev pozitivan test na koronavirus koji je dobio 16. decembra u 20:19 časova.

Nakon što je objavljena ova vest, reagovao je i Ekip, koji je objavio fotografiju Đokovića u svojoj redakciji u kojoj je Srbin bio 18. decembra na snimanju jednog editorijala, a tom prilikom nikome nije rekao da je pozitivan.

„To je istina, ali bilo je to sasvim minimalno. Međutim, to mu nije trebalo“, kaže Pilić.

„Verujte mi, tada nije znao da je pozitivan. Priznao mi je to. To je sve Dimitrov lagao. Međutim, pustimo za trenutak Đokovića. Šta je sa Nadalom? On je 20. decembra bio zaražen, a već 31. je stigao u Australiju mada je morao biti u izolaciji najmanje 14 dana. Zašto se o tome ne priča?“, rekao nam je Pilić.

Na našem “Telegram” kanalu možete pratiti naše odabrane najbolje vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima preko Play Prodavnice.  OVDE

(b92)