Nedeljni horoskop od 27. maja do 3. juna 2018. godine

horoskop67

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Ljubav – Krajem maja, u vreme punog Meseca, možete da dobijete poziv za romantični izlazak od osobe čije zanimanje ima veze sa turizmom, marketingom ili transportom. Pozicija Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, posle 29. maja donosi vam poznanstvo sa mlađom osobom, koju ćete upoznati preko društvene mreže.

Posao – Pozicija Meseca, u drugoj polovini perioda, najavljuje kontakte sa strancima, ali kvadrat sa Neptunom opominje na oprez prilikom eventualnih dogovora s njima. Početkom juna, pokušajte da izbegnete stresne situacije i nerviranje zbog finansija.

Zdravlje – Glavobolja.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Ljubav – Pozicija Marsa, vladaoca astrološkog polja ljubavi, opominje da tokom ove nedelje izbegavate rasprave sa partnerom koje bi mogle dovesti i do raskida veze. U vreme punog Meseca, oko 29. maja, očekuje vas strastveni susret sa osobom koju poznajete preko službenih kontakata.

Posao – Aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana u vašem znaku, planeta novca i iznenađenja, donose vam neočekivane finansijske dobitke. Posle 29. maja, ulaskom Merkura u Blizance možete da sklopite dogovor o saradnji sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje koji će vam doneti profit.

Zdravlje – Izbegavajte gazirane napitke.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Ljubav – U prvoj polovini perioda veće su šanse da uđete u vezu sa Vagom ili Vodolijom koju ste već upoznali preko prijatelja ili na nekom skupu. Pozicija ljubavnih planeta Venere i Marsa, krajem nedelje, najavljuje strastvene trenutke sa osobom koja dosta putuje, zbog posla.

Posao – Krajem maja, pazite šta izjavljujete, budući da će neka osoba pokušati da širi tračeve i neistine o vama. Tranzit Meseca preko Strelca sredinom nedelje donosi vam uspeh na poslovnom planu i novčane dobitke, naročito ako se bavite advokaturom ili javnim poslom posebno medijima.

Zdravlje – Potreban vam je odmor.

RAK (21. 6 – 22. 7)

Ljubav – Sa Venerom, planetom ljubavi i lepote, u vašem znaku, bićete u centru pažnje, naročito suprotnog pola, pošto ćete prosto da zračite pozitivnom energijom. U vreme punog Meseca, krajem maja, možete da privučete pažnju nekog kolege, ako ste žena. Jarac misli na vas, a Bik vam šalje SMS.

Posao – Početkom sedmice, konjunkcija Meseca i Jupitera u petom astrološkom polju donosi vam novčane dobitke koje niste očekivali. U drugoj polovini perioda, pozicija Merkura, simbola komunikacija, najavljuje mogućnost dogovora o novom vidu saradnje sa partnerima iz inostranstva, ali istovremeno opominje da čuvate važna dokumenta.

Zdravlje – Nesanica.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Ljubav – Aspekti vašeg vladaoca Sunca, simbola uspeha i ugleda, blizu Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, u drugoj polovini nedelje donose vam nove kontakte i poznanstva. Jedna Vodolija potrudiće se da privuče vašu pažnju, ali vama se više dopada neka Vaga.

Posao – Krajem maja, bićete u prilici da dosta zaradite, ako se bavite umetnošću ili sportom. Ipak, kvadrat između Meseca i Neptuna, sredinom perioda, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove, kao i podizanje kredita. Poslušajte savet jednog Raka koji vas je i do sada dobro savetovao.

Zdravlje – Promenite način ishrane.

DEVICA (23. 8 – 23. 9)

Ljubav – Harmoničan aspekt između Venere i Urana, planeta ljubavi i iznenađenja, može da vam donese neočekivan susret sa harizmatičnom osobom na nekom kraćem putu. U vreme punog Meseca, oko 29. maja, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

Posao – Sredinom perioda ojačana pozicija vašeg vladaoca Merkura, koji obrazuje sekstil sa Marsom, najavljuje mogućnost uspostavljanja isplativog vida saradnje sa strancima koji su spremni na velike ustupke. Ipak, čuvajte se da ne postanete žrtva nečije spletke ili intrige.

Zdravlje – Budite oprezniji u saobraćaju. Unosite više tečnosti u organizam.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Ljubav – Pozicija Marsa, vladaoca astrološke kuće ljubavi, najavljuje period ispunjen uzbudljivim dešavanjima na emotivnom planu, pa krajem maja mogu da vam se dopadnu dve interesantne osobe. U drugoj polovini nedelje, vašu pažnju može da privuče jedna Vodolija. Ovan misli na vas.

Posao – Vaš vladalac Venera, simbol posla, u astrološkom polju karijere, donosi vam dobitke, preko saradnje sa ženama. Aspekti Merkura, planete komunikacija koja upravlja kućom prepreka i podsvesti, upozorava da povedete računa o svojim izjavama.

Zdravlje – Provodite više vremena u prirodi. Prekontrolišite krvnu sliku.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21. 11)

Ljubav – Pozicija vašeg vladaoca Marsa, planete akcije ali i sukoba, upozorava da tokom ove nedelje izbegavate rasprave sa partnerom, kao i članovima porodice, posebno ne ulazite u raspravu sa adolescentima. U vreme punog Meseca, sredinom perioda, može da vam se dopadne neki umetnik ili sportista.

Posao – Zbog naglašenog uticaja Merkura, vladaoca astrološkog polja finansija, veće su mogućnosti za zaradu, naročito ako imate sopstvenu firmu. U prvoj polovini nedelje, aspekti između Meseca i Jupitera u vašem znaku donose vam nove izvore zarade. Sve u svemu povoljan period za materijalni dobitak i treba ga iskoristiti.

Zdravlje – Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC (22. 11 – 21. 12)

Ljubav – Pozicija Marsa u vašoj astrološkoj kući nervnog sistema, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Međutim, sredinom nedelje, Merkur, vladalac kuće ljubavi, ulazi u Blizance, zbog čega komunikacija među vama postaje sve bolja.

Posao – Konjunkcija između Meseca i Jupitera u Škorpiji, u prvoj polovini nedelje, najavljuju mogućnost isplate nekih starih dugova, na koje ste gotovo zaboravili. Početkom juna možete dosta da zaradite, ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina.

Zdravlje – Unosite više vitamina i minerala. Oprezno sa hranom. Mogući problemi sa probavom.

JARAC (22. 12 – 29. 1)

Ljubav – Aspekt između Venere i vašeg vladaoca Saturna u retrogradnom hodu preko vašeg znaka, najavljuje mogućnost zahlađenja odnosa sa partnerom. U prvoj polovini nedelje, jedna Riba vam šalje SMS, dok Rak pokušava da privuče vašu pažnju.

Posao – Mars, simbol akcije, u polju posla, donosi vam novčane dobitke preko aranžmana sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Do 29. maja potrudite se da završite započete dogovore ili da potpišete važne ugovore sa nekim vodenim ili zemljanim znakom.

Zdravlje – Provodite više vremena u prirodi. Rekreacija vam je neophodna. Problemi sa kičmom usled predugog sedenja.

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

Ljubav – Sa Marsom u astrološkoj kući ličnosti raste i vaša popularnost kod suprotnog pola, naročito ako ste muškarac koji je svestan svojih kvaliteta. Pozicija Sunca, koje vlada kućom ljubavi, donosi vam nove susrete i poznanstva sa interesantnim osobama na kraćim putovanjima.

Posao – Aspekti Venere, početkom nedelje, donose vam dobitke preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. U vreme punog Meseca u kući, oko 29. maja, bićete uspešni, ukoliko se bavite prozvodnjom hrane ili radite u medijima, turizmu, marketingu i sl.

Zdravlje – Promenite način ishrane. Smanjite unos šećera.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Ljubav – Tokom prve polovine nedelje bićete magnet za suprotni pol. U vreme punog Meseca, oko 29. maja, koji obrazuje kvadrat sa vašim vladaocem Neptunom, simbolom zabluda, trebalo bi da se klonite rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Jedna Škorpija misli na vas, dok vam Devica šalje SMS.

Posao – Sredinom perioda izbegavajte rizične finansijske transakcije. Neharmonični aspekti Sunca i Merkura upozoravaju da bi bilo bolje da se konsultujete sa advokatom ili nekim pravnikom u vezi sa novim poslovnim aranžmanom sa strancima, tri puta meri jedanput seci.

Zdravlje – Nervoza i nesanica su moguća posledica poremećenog hormonskog statusa.

(Novosti.rs)