Ne, ovde definitivno nešto nije u redu: Ko preuzima ovaj svet?

Da su stvari sasvim sumnjive svedoče i duskusije o Dejvidu Ajku i na sajtovima poznatim po otkrivanju dubokih zavera. Zamislite na tim sajtovima koji otkrivaju svetske zavere o Dejvidu Ajku govore kao o teoretičaru zavere čije ideje su iracionalne, nestvarne i lažne.

Sva je prilika da je nekome mnogo opasnom na svetskom nivou Dejvid Ajk počeo da smeta.

Zamislite koliko je to nestvarno kada na sajtu darkmoon.me njegov tvorac Lasha Darkmoon objavljuje ovakve komentare. Ne, ovde definitivno nešto nije u redu.

Svet se potpuno okrenuo posle čudne pandemije u kojoj je sve nejasno, toliko nejasno da ovako čudnu situaciju nikad u istoriji nismo imali.

I nešto sasvim iracionalno, čim je ovu temu dotakao Dejvid Ajk, počeli su da ga isključuju sa svih sajtova, čak i sa onih koji se bave istom temom. Znači li to da neko kontroliše ceo svet? Ko je taj?

Iz tih razloga ovaj članak neće biti objavljen ni na jednoj mreži. Biće dostupan samo na ovom sajtu webtribune.rs i onima koji prate sajt putem notifikacija.

Pogledajmo sada šta se događa na jednom od najpoznatijih „zavereničkih sajtova“:

Dejvid Ajk

Dejvid Ajk: Humanoidni reptili iz svemira će preuzeti planetu Zemlju

„Stigli su u ogromnim svemirskim letelicama, od kojih su neke bile kilometrima dužine… To su bili vanzemaljci koji su došli ovde pre stotine hiljada godina… Oni su mogli da levitiraju; da izazovu spontano sagorevanje… Došlo je vreme kada su ovi luciferski vanzemaljci želeli da preuzmu planetu…. Organizacija, koju ću nazvati Bratstvom, korišćena je hiljadama godina za manipulaciju ljudskom rasom i nikada u većoj meri nego danas.“ – David Ajk, „Pobuna robota“.

Lasha Darkmoon:

Ajkove antisemitske teorije zavere, nove istraživačke emisije, pregledane su preko 30 miliona puta na internetu. Centar za suzbijanje mržnje u digitalnim medijima (CCDH) poziva na njihovo uklanjanje sa društvenih platformi. 

Prema nekim navodima, šuška se da dip stejt planira njegovo ubistvo. Takođe se priča da je Ajk upravo od satanističke grupe u Kaliforniji kupio podzemnu tvrđavu na Antarktiku, gde planira da se preseli u doglednoj budućnosti.

Putin i Rusija su prevareni – ŠOKANTNA VELIKA IGRA

Sledi izvod sa ovde pomenutog sajta:

COMMENTATOR MIKE: Dejvid Ajk je neprijatelj satane. Zašto bi prihvatio bilo kakvu pomoć od njih? Dodatna kleveta je bačena na njega iz istog izvora – onih reptilnih vanzemaljaca iz svemira!

FLORIAN: Nema apsolutno nikakvog temelja u glupoj priči da su satanisti iz Kalifornije prodali Ajku podzemnu tvrđavu na Antarktiku. On zapravo radi za Jevreje. Na platnoj listi je Jevreja. Otuda njegove knjige promoviše Amazon, a njegove video snimke širi YouTube – oba pod jevrejskom kontrolom. Svako ko ozbiljno shvata Ajka mora se probuditi i shvatiti da je on sredstvo prodaje.

ED: Prema mom mišljenju, Ajk je kontrolisana opozicija. Kao i Asanž. To objašnjava zašto je stekao široku pokrivenost i postao neizmerno poznat. Cenzura je počela tek kada je počeo da govori oko 5G. Svi razgovori o 5G cenzurirani su na YouTube-u. To očigledno prelazi granice. 5G je izuzetno opasan. Razgovarati o tome u javnosti pomalo je rizično, pogotovo ako ukažete na njegove opasnosti. Nažalost, Ajk je možda otišao predaleko ispred sebe. Bez obzira na sve, pružio je puno korisnih informacija. Na tome sam mu zahvalan.

SARDONICUS: Sumnjam da li Ajk ima pojma o onome što se događa. Mrzi hrišćanstvo. On mrzi veru. Svako ko ga sledi traži probleme.

JAY 77: Ne sumnjam da Ajk prenosi puno važnih informacija. Naročito o koronavirusu. Njegove ostale teorije, priznajem, za mene su malo previše, zavise od konspiratora.

COMMENTATOR MIKE: Kada slušam Ajka kad počne da priča o vanzemaljskim reptilima i drugim sličnim stvarima, nerviram se i prebacim ga. Ali u njegovom ludilu mogao bi da postoji metod. Njegov cilj bi mogao da bude potpuno dehumanizovanje vladajućih elita u našim očima. Ne mislim da sve što kaže treba shvatiti bukvalno.

TRAMP KAO TAJFUN: Počeo da gasi programe Bila Gejtsa

PAT: Generalno sam odbacio njegove tvrdnje zbog činjenice da ih meša sa fikcijom. To je ono što većina radi. Pametni agenti znaju kako povući prave konce, kao što to čini Ajk, kako bi prodali svoje proizvode.

COMMENTATOR MIKE: Šta mislite, što je logična posledica prihvatanja njegovih stavova? U njegovom ludilu postoji metoda da su vladajuće elite vanzemaljskog porekla. Ovo nam omogućava da dođemo do zaključka da naši nemilosrdni vladari zapravo ne pripadaju ljudskoj rasi. Da je to životna i smrtna borba između njih, ovih zloslutnih stranaca sa drugih sveta i ostatka čovečanstva. 

Izbor je očigledan. Ili će prvih nekoliko procenata – odmetnici iz čovečanstva – eliminisati 95% svetske populacije, ili će 95% većina likvidirati one na vrhu. Sada se Ajk pazi da se nikada ne poziva na tako drastične akcije. Ponaša se odgovorno izbegavajući sve takve zapaljive sugestije. Ponavljam: postoji piramida moći, socijalna hijerarhija. Da bismo smanjili svetsku populaciju, trebalo bi da krenemo počevši od vrha piramide gde leže vrhunski psi.

SARDONICUS: Da li ste ikad pomislili da je svet prenaseljen i da je poželjno značajno smanjenje broja stanovnika?

KOMENTAR MIKE: Da, jeste. Svejedno, prvo bih počeo sa sečenjem tog najvišeg nivoa piramide. Zašto? Zato što na prvom mestu smatram ovu zlu elitu odgovornom za problem stanovništva u svetu. Njihove politike su nas ovde dovele. 

ANONIMNI DREAMER: Iako se 95-postotno smanjenje svetske populacije možda čini malo preterano, ostavilo bi planetu u mnogo zdravijem stanju nego što je sada, bez obzira ko su preživeli. Zagađenje okeana odjednom bi prestalo. Reke bi ponovo bile čiste. Vazduh bi ponovo mogao disati kao u predindustrijsko doba, bez toksičnih hemikalija. Svet bi postao zemaljski raj za malobrojne koji su ostali.

SARDONICUS: Bil Gejts bi mogao da učini svetu uslugu. 

SAKI: Drago mi je da je neko imao hrabrosti da istakne očigledno: da je veoma naseljena planeta recept za katastrofu. 

ANONYMOUS DREAMER: Najbolja stvar koja bi se mogla dogoditi ovoj prenaseljenoj planeti bilo bi masovno samoubistvo otprilike šest milijardi ljudi. Ne bi nam trebali redovni ratovi i povremene kuge i gladi da bismo postigli trik. Takođe nam ne trebaju vakcine da bismo umanjili stanovništvo. Dobrovoljno masovno samoubistvo bilo bi magični lek za sve bolesti sveta.

SAKI: Pitanje koje treba da postavimo sebi je sledeće: Da li zli vanzemaljski leptiri stoje iza Covid-19 i zavera za depopulaciju planete ubistvima? Ako je tako, to je prokleto dobra ideja!

Webtribune.rs