Naslovnica ŽIVOT Natalitet u SAD opao za 310.000 rođenih, zbog opasne bežične tehnologije

Natalitet u SAD opao za 310.000 rođenih, zbog opasne bežične tehnologije

wi-fi

SAD se suočavaju sa žestokim padom nataliteta obzirom da je ove godine rođeno 310.000 manje beba nego prošle godine.

Da nema 35 miliona imigranata, ova činjenica bi verovatno bila uočljivija. Istovremeno, stopa smrtnosti od raka je sve veća. Ova dva pokazatelja su uzajamno povezana i predstavljaju upravo ono što korporacije čine Amerikancima zbog pohlepe.

[adsenseyu1]

Elektromagnetno zračenje

Elektromagnetno zračenje je jedan od glavnih uzroka raka.

Svi veruju da su mobilni telefoni, WiFi i strujomeri bezbedni. Svi misle da oni koji veruju suprotno treba da nose kapu od aluminijumske folije.

Međutim, nauka je pokazala da ova tehnologija uopšte nije bezbedna, što se može videti u mnogim naučnim radovima.

Da li i mobilni telefoni i WiFi i strujomeri deluju na isti način?

Najčešće pominjani zdravstveni efekat jeste oštećenje sperme, koje se pominje u epidemiološkim studijama povezanim sa mobilnim telefonima.

Studija iz 2005. godine je ispitivala pokretljivost sperme i zaključila da izlaganje WiFi signalu i mobilnim telefonima značajno smanjuje pokretljivost sperme. U drugoj studiji na muškarcima ustanovljeno je da mobilni telefoni smanjuju kvalitet sperme, smanjujući broj spermatozoida, njihovu pokretljivost i životni vek.

[adsenseyu4]

Brojne studije u Japanu i Australiji zaključile su da mobilni telefoni imaju katastrofalan uticaj na broj spermatozoida.

Australijska studija je posebno uznemirujuća zato što isti negativni efekti koji utiču na reprodukciju mogu da uzrokuju i nepovratnu fragmentaciju DNK u ćelijama (tj. rak), što značajno povećava šanse obolevanja od raka testisa.

Profesor medicine na Univerzitetu u Kaliforniji, Stanton A. Glanc, zaključio je na osnovu otkrića u Japanu i Australiji da držanje laptopa u krilu uz konstanto emitovanje WiFi signala može da dovede do smanjene plodnosti muškaraca.

Ove studije predstavljaju na stotine studije koje sve ponavljaju istu stvar, da elektromagnetno zračenje, koje se emituje iz mobilnih telefona, WiFi uređaja, mikrotalasnih pećnica, pa čak i laptopova povezanih putem bežične mreže uzrokuje neplodnost i rak. Uočavate li ovde nekakav šablon depopulacije?

Strujomeri i Arizona

Iako su opasnosti bežične tehnologije javno iskritikovane, to ne sprečava vlasti da uvode opasnu tehnologiju u sve domove. Evo kako je proteklo uvođenje strujomera u sve kuće u Arizoni.

[adsenseyu1]

Javni servis Arizone (APS) je u pokušaju da ublaži protivljenje strujomerima sada omogućio jeftinu ugradnju i jeftinu uslugu strujomera. Pošto su opasnosti ovih uređaja dobro dokumentovane, oko 20.000 mušterija APS-a se pobunilo zbog strujomera u svojim kućama, ukazujući na elektromagnetno zračenje. APS je samo zažmurio na jedno oko i snizio cene uređaja.

Opasnosti su sveprisutne. Virdžinija Farver je nakon smrti svog sina od raka počela da se bori protiv ove tehnologije, edukujući javnost o njenoj štetnosti. U februaru 2014. godine, grad joj je zapretio da će joj isključiti struju ukoliko ne pristane na ugradnju strujomera u svom domu. Kakav to grad usred zime preti smrzavanjem građaninu zbog toga što odbija da ugradi strujomer?

Zaključak

Sigurno ste godinama mislili da su ljudi koji veruju da su mobilni telefoni, WiFi i strujomeri deo zavere o depopulaciji ludi ili u zabludi. Međutim, naučna zajednica je potvrdila njihove tvrdnje van svake sumnje. Opasnost je stvarna i sveprisutna.

Amerikanci su pod napadom i sprema se njihova namerna depopulacija.

Postoje rastući dokazi da su deca naročito na meti ove tehnologije.

Webtribune.rs