Naslovnica IZA OGLEDALA Meksička vlada nakon 80 godina pokazala dokaze o vanzemaljcima i drevnim svemirskim...

Meksička vlada nakon 80 godina pokazala dokaze o vanzemaljcima i drevnim svemirskim putovanjima

[adsenseyu2]

500-maje

[adsenseyu3]

[ 1 ] Dva kruga u blizini centra artefakta izgledaju kao da čine Zemlju . [ 2 ] Izgleda kao neka vrsta letelice . [ 3 ] Čini se kao masivni kometa ili asteroid koji je krenuo prema Zemlji . [ 4 ] Izgleda kao posebno dizajnirana letelica sposobna za skretanje velikog kometa ili meteora , kao što je NASA – in “ Deep Impact “ . [ 5 ] Čini se kao astronaut koji kontroliše letelicu . [ 6 ] Izgleda kao inteligentno kontrolisana letelica .

Nedavno objavljeni dokumenti Maia , odnosno predmeti koji datiraju najmanje 1300 godina otkrivaju da ljudska vrsta nije sama i da ima vrlo naprednu tehnologiju , uključujući svemirska putovanja koja su verovatno postojala neko vreme.

Ne samo da je meksička vlada ove artefakte prezentirala kao dokumente koji potvrđuju vanzemaljski kontakt sa Majama, već smatraju kako ovi posetioci mogu predstavljati naše pretke, tačnije da nastanak ljudske rase na planeti verovatno možemo zahvaliti istraživačima iz dubokog svemira.

[adsenseyu1]

Neki smatraju da je vladino predstavljanje ovih informacija veliki korak napred za čovečanstvo kao istina koja se konačno polako pušta u javnos . Nadam se da će to podstaći i druge vlade širom sveta da izađu sa ovakvim informacijama, da maknu veo tajni sa NLO – a i vanzemaljske istraživačke zajednice za dobrobit svih.

Meksička vlada takođe je najavila objavljivanje majanskih kodeksa ( knjiga ) , artefakata i značajnih dokumenata koji dokazuju kako su Maie imali kontakte s vanzemaljcima te da su te informacije potvrdili arheolozi.

[adsenseyu4]

U objavi za javnost Rosandu je potvrdio kako su Maje imale kontakte sa vanzemaljcima te da su takvi događaji prevedeni iz originalnih majanskih kodeksa koji se još uvek čuvaju u podzemnim bunkerima vlade Meksika. Intelihub prenosi kako je Rosandu u nedavnom intervju za Vrap priznao da u meksičkoj džungli postoji sletna staza stara 3.000 godina. Takođe je dodao da meksička vlada čuva u tajnosti tu informaciju skoro 80 godina.

Za sada se zna da pločice sa reljefima i duborezima na kojima se vide prikazi vanzemaljca i NLO – a dolazi iz majanskih ostataka u Calakmul u Meksiku i nekoliko nalazišta u Gvatemali. Gardijan je ove artefakte opisao kao provokativne i otkrivajuće no smatra da trebamo pričekati s objavom novog dokumentarca, takva stanovišta deli i ministar turizma Gvatemale Guillermo Novelli Kuezada.

(4Dportal)

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]