Naslovnica IZA OGLEDALA NASA slučajno zabeležila najbolje NLO viđenje do sada

NASA slučajno zabeležila najbolje NLO viđenje do sada

[adsenseyu2]

alien-ufo gh

[adsenseyu3]

Još jedan neidentifikovani leteći objekat je uhvaćen na videu svemirskih kamera NASA-e. Na video snimku se čini da misteriozini objekat – neobičnog dizajna u obliku diska – putuje van Zemljine atmosfere, što je izazvalo veliku raspravu na društvenim mrežama.

Šta je to? Vanzemaljsko vozilo? Svemirski otpad? Optička varka? Neki su uvereni da je to krajnji dokaz da su Zemlju posetili vanzemaljci, dok drugi ostaju skeptični i još uvek neuvereni u to.

Otkako je snimak postavljen na YouTube, stvorio je veliku kontroverzu među onima koji podržavaju ideju da bi to mogao biti vanzemaljski objekat, kao i među onima koji su potpuno skeptični po pitanju te teme, i u šali je rečeno da “NLO-i koji planiraju da uđu u naš vazdušni prostor treba da se registruju i da plate porez.“

Istina je da su u više navrata pušteni samo delovi videa u kojima se vide ovi misteriozni objekti.

Međutim, činjenica da NASA prekida svoje žive prenose je ono što izaziva veću sumnju među onima koji su nestrpljivi da pronađu nove dokaze o postojanju vanzemaljskog života, NLO-ima i tome kako smo svi deo velike zavere.

[adsenseyu1]

Jedan od korisnika je napisao na YouTube-u:

“Pitanje nije “da li je ovo vanzemaljska letelica?“, nego zapravo “Zašto NASA nije isekla ili zamutila ovaj video kao što to uvek radi sa drugim čudnim viđenjima?““

https://youtu.be/U_s4Oz0vdaA

Po mnogima, u današnje vreme više nije pitanje da li su NLO-i stvarni ili ne.

U stvari, ako pogledamo u prošlost, videćemo brojne fascinantne izjave bivših astronauta, vojnih zvaničnika i naučnika o vanzemaljsom životu i postojanju NLO-a.

[adsenseyu4]

Evo samo nekoliko:

“Inteligentna bića iz drugih zvezdanih sistema su posećivala i još uvek posećuju našu planetu Zemlju. Oni se nazivaju raznim imenima Posetioci, Drugi, Zvezdani ljudi, ET, itd… Oni posećuju Zemlju sada; to nije pitanje nagađanja ili zamišljanja.“ – Teodor Loder III, doktor nauka, profesor na Univerzitetu u Nju Hempširu.

Ne možemo se baviti NLO fenomenom bez pominjanja dr Edgara Mičela, jednog od najpoznatijih Apollo astronauta i šestog čoveka koji je hodao po mesecu; penzionisani kapetan američke mornarice, vazduhoplovni inženjer i osnivač Instituta za noetičke nauke (IONS), koji je imao mnogo toga da kaže o vanzemaljskom životu:

“Desilo se da sam ja bio dovolno privilegovan da budem svestan činjenice da su nas posećivali na ovoj planeti, i da je NLO fenomen stvaran… Da, bilo je slupanih letelica, i leševa. Mi nismo sami u svemiru; oni dolaze ovamo već duže vreme.“

Frenklin Stori Muskrejv, američki lekar, penzionisani astronaut koji je radio na projektovanju i razvoju programa Skylab i jedini astronaut koji je leteo u misijama na svih pet svemirskih brodova,  imao je veoma zanimljive stvari da kaže o životu na drugim mestima u kosmosu:

“Statistički je izvesno da tamo postoje napredne civilizacije, inteligencija, oblik života. Verujem da su oni toliko napredni da čak obavljaju međuzvezdana putovanja. Verujem da je moguće da su čak došli ovde. Logično je pretpostaviti da svemir mora imati neki drugi život i da bi oni u nekom trenutku mogli da nas posete.“

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]