Naslovnica IZA OGLEDALA NAJVEĆA TAJNA VATIKANA SVIH VREMENA: Evo ko je primorao papu Benedikta da...

NAJVEĆA TAJNA VATIKANA SVIH VREMENA: Evo ko je primorao papu Benedikta da ode da bi došao papa Franja, evo zašto …

Soros-Obama-Clinton

Džordž Soroš, Barak Obama i Hilari Klinton su orkestrirali puč u Vatikanu kako bi zbacili konzervativnog papu Benedikta i zamenili ga radikalnim levičarem papom Franjom, kaže grupa katoličkih lidera navodeći dokaze iz različitih izvora, uključujući i WikiLeaks e-mejlove.

Papa Benedikt XVI je vladao kao papa Katoličke crkve od 2005. do 2013. godie, pre neočekivane ostavke u neobičnim okolnostima. Postao je prvi papa koji se povukao još od pape Gregorija XII 1415. godine. Benedikt se smatra prvim koji je to uradio na svoju inicijativu još od pape Celestina V 1294. godine.

[adsenseyu1]

Međutim, grupa katoličkih vođa je navela novi dokaz koji je otkriven u e-mejlovima koje je objavio WikiLeaks, gde se tvrdi da konzervativni papa Benedikt nije zapravo dao ostavku na svoju inicijativu, već je izguran iz Vatikana pučem koji je grupa istraživača nazvala “Katoličko proleće.“

Soroš, Obama i Klintonova su koristili američku diplomatsku mašineriju, političku snagu i finansijsku moć da prisile, podmite i ucene na “promenu režima“ u Rimokatoličkoj crkvi, kako bi konzervativnog Bendikta zamenili trenutnim papom Franjom– koji je od tada postao glasnogovornik međunarodne levice, što je zapanjilo katolike širom sveta.

Sada je grupa katoličkih vođa poslala pismo predsedniku Trampu pozivajući ga da pokrene zvaničnu istragu o aktivnostima Džordža Soroša, Baraka Obame i Hilari Klinton (i drugih) koji su, kako tvrde, bili umešani u orkestriranje Katoličkog proleća, koje je dovelo do njihovog cilja- “promene režima“ u Vatikanu.

[adsenseyu5]

Katolički lideri navode osam konkretnih pitanja na koje traže odgovore, u vezi sa sumnjivim događajima koji su doveli do ostavke pape Benedikta, prve papske abdikacije u 700 godina.

“Konkretno, imamo razloga da verujemo da je da je “promena režima“ u Vatikanu projektovana od strane Obamine administracije“, kažu podnosioci, u svom pismu predsedniku Trampu, od 20. januara.

“Bili smo uznemireni otkrićem“, navodi se u njihovom pismu, “da su, tokom treće godine prvog mandata Obamine administracije, vaša prethodna protivnica, državna sekretarka Hilari Klinton, i drugi državni zvaničnici sa kojima je povezana, predložili katoličku “revoluciju“ u kojoj bi se ostvarila konačna propast onoga što je ostalo od Katoličke crkve u Americi.“

U pismu se nalaze linkovi ka dokumentima i vestima koje ističu njihove tvrdnje. Prvo usmerava pažnju na zloglasne Soroš-Klinton-Podesta e-mejlove koje je prošle godine otkrio WikiLeaks, u kojima Podesta i drugi progresivci razmatraju o promeni režima da uklone ono što su oni opisali kao “srednjevekovnu diktaturu“ u Katoličkoj crkvi.

[adsenseyu1]

Što se tiče Podestinih e-mejlova, The New American je prošlog oktobra izvestio:

“Podesta, dugogodišnji savetnik/poverenik Klintonove i izabrani top aktivista za levičarskog finansijera Džordža Soroša, otkrio je u e-mejlovima iz 2011. godine da su on i drugi aktivisti radili na sprovođenju revolucije “Katoličko proleće“ unutar Katoličke crkve, očigledno se pozivajući da katastrofalne udare “Arapskog proleća“ koji su organizovani iste godine od strane Obama-Klinton-Soroš tima koji je destabilizovao Bliski istok i doveo radikalne islamističke režime i terorističke grupe na vlas tu regionu.

Podstin e-mejl je odgovor još jednom radikalu koga finansira Soroš– Sendi Njuman. Njuman je pisao Podesti tražeći savet o najboljem načinu da se “posadi seme revolucije“ u Katoličkoj crkvi, koju je on opisao kao “srednjevekovnu diktaturu.“

papa- franja

U svom pismu predsedniku Trampu, grupa katoličkih lidera je napisala: “Oko godinu dana posle ove e-mejl diskusije, koja nikada nije bila namenjena da postane javna, saznajemo da je papa Benedikt XVI abdicirao pod veoma neobičnim okolnostima i da je zamenjen papom čija je očigledna misija da obezbedi duhovnu komponentu radikalnim ideološkim planovima međunarodne levice. Pontifikat pape Franje se naknadno dovodi u pitanje po pitanju njegove legitimnosti u mnogim prilikama.“

“Ostajemo zbunjeni ponašanjem ovog ideološki optuženog pape, čija je misija, izgleda, jedan od naprednih sekularnih planova levice, pre nego da vodi Katoličku crkvu u njenog svetoj misiji“, kažu oni, izražavajući misli miliona katolika širom sveta koji su zapanjeni levičarskom ideologijom pape Franje. “To jednostavno nije odgovarajuća uloga pape da bude umešan u politiku do to mere da se smatra vođom međunarodne levice.“

[adsenseyu5]

Oni nastavljaju:

“Uz sve ovo, i želeći najbolje za našu zemlju, kao i za katolike širom sveta, verujemo da je odgovornost lojalnih i obaveštenih američkih katolika da vam preda peticiju da odobrite istragu o sledećim pitanjima:

– Sa kojim ciljem je Agencija za nacionalnu bezbednost nadgledala konklavu koja je izbrala papu Franju?

– Koje druge tajne operacije su izvedene od strane operativaca američke vlade koje se odnose na ostavku pape Benedikta ili konklavu koja je izabrala papu Franja?

– Da li su operativci američke vlade imali kontakte sa “Cardinal Danneels Mafia“?

– Međunarodne monetarne transakcije sa Vatikanom su suspendovane tokom nekoliko poslednjih dana pre ostavke pape Benedikta. Da li je naka agencija američke vlade bila umešana u to?

– Zašto su međunarodne novčane transakcije nastavljene 12. februara 2013. godine, dan nakon što je Benedikt XVI najavio svoju ostavku? Da ll je to čista slučajnost?

– Koje akcije, ako ih ima, su u stvari preduzeli Džon Podesta, Hilari Klinton i drugi koji su povezani sa Obainom administracijom, koji su bili uključeni u raspravu o predlogu izazivanja “Katoličkog proleća“?

– Koja je bila svrha i priroda tajnog sastanka između potpredsednika Džozefa Bajdena i pape Benedikta XVI u Vatikanu oko ili 3. juna 2011. godine?

– Koje su uloge igrali Džordž Soroš i drugi međunarodni finansijeri koji trenutno možda borave na teritoriji SAD?“

Istraga koju grupa katoličkih lidera traži od predsednika Trampa bi trebalo da bude od većeg interesa, ne samo za katolike.

Sposobnost Džordža Soroša da pridobije vodeće političke ličnosti da mu pomognu u njegovim radikalnim planovima za nacionalne države je dobro poznata, ali njegova sposobnost da natera na “promenu režima“ u Katoličkoj crkvi, ustanovi za koju se prethodno mislilo da je neprobojna spolja, ozbiljno dovodi u pitanje njegov potencijal za globalni haos. Istraga i kazna, bi trebalo da počne odmah.

Webtribune.rs

[adsenseyu6]