MEDIJI POKUŠAVAJU DA SAKRIJU: Vakcina za nekoliko minuta ubila poznatog onkologa usled totalnog otkazivanja organa

dsgerhgfb

Doktor Martin Gor, široko slavljen onkolog, koji je „spasio stotine ljudi“, umro je juče, samo nekoliko minuta nakon što je primio vakcinu.

Dr Gor je bio profesor onkologije na Institutu za istraživanje raka u Londonu. On je ,,iznenada umro juče nakon rutinske vakcinacije protiv žute groznice“, prenosi list Times. (VB)

,,Njegova smrt naglašava povećanje rizika vezanog za vakcinu za sve veći broj starijih putnika, koji posećuju egzotične destinacije“, objašnjava list.

Takođe se podvlači užasna cena verovanja u teoriju ,,Big Pharma“, hemoterapiju i vakcine.

Tokom njegove karijere, Dr Gor je nadgledao užas desetine hiljada dece koja su bila izložena toksičnim hemoterapijama i zračenju. Na kraju je ubijen od strane sopstvenog pogrešnog verovanja u bezbednost vakcina, drugim toksičnim medicinskim oružjem. Živi od mača, umri od mača.

Do sada su, američki mediji totalno nejasno prenosili priču  u još jednom pokušaju zataškavanja istine o smrtno opasnim vakcinama. Ne postoji ni jedna jedina medijska kuća u SAD-u koja je tačno prenela vest o iznenadnoj smrti onkologa, uzrokovanu vakcinom.

Istina je da vakcina ubija ljude, iako se američki mediji, pod patronom Centra za kontrolu bolesti, pretvaraju da niko nikada nije umro od nje, a sve to u cilju namernog obmajnivanja ljudi, što rezultira još veću stopu smrtnosti od vakcine.

Čak se i dobrotvorna ustanova ,,The Royal Marsden Cancer“, gde je dr Gor takođe radio, suzdržala od istine na svom fejsbuk nalogu objavom o njegovoj smrti rekavši:

,, Veoma je tužno što je The Royal Marsden objavio iznenadnu smrt profesora Martin Gora, koji je umro jutros“, uopšte ne spomenuvši da je umro od vakcine.

BBC laže u vezi sa doktorevom smrću tvrdeći ,,da je uzrok smrti nepoznat“ , eliminišući reč ,,vakcina“ iz naslova priče

BBC je takođe pokušao da sakrije istinu u vezi sa ovom smrću uzrokovanom vakcinom, eliminišući svaku reč ,,vakcina“ iz naslova tekstova u kojima se saopštava njegova smrt. ,,Vodeći ekspert za rak iz Royal Mardens dobrotvorne ustanove Martin Gor je umor“ saopštava BBC portal, namerno obmanjujući čitaoce jer je BBC, naravno, državni portal lažnih vesti.

BBC čak saopštava netačnu tvrdnju ,, Uzrok njegove smrti je nepoznat“. Pitamo se šta bi pomislio dr Gor da zna da BBC koristi njegovu smrt da još više promoviše vakcine koje će ubiti još ljudi, sve vreme zataškavajući istinu o ozbiljnom riziku povezanim sa vakcinisanjem.

Britanski Daily Mail izveštava sa većom preciznošću, izjava:

,,Martin Gor (67) umro je nakon potpunog otkazivanja organa, ubrzo nakon primanja vakcine, što se preporučuje svima koji posećuju Podsaharsku Afriku, Severnu i Centralnu Ameriku i Karibe…“

Daily Mail čak navodi citiranu studiju koja je dokumentovala neke od ozbiljnih nuspojava vakcine protiv žute groznice:

Ozbiljni neželjeni efekti zabeleženi u studiji uključuju hospitalizaciju, bolesti koje ugrožavaju život, trajnu nesposobnost i smrt. Petoro ljudi umrlo je od vakcine u ovom periodu.

Dr Martin Gor je bio deo tima za pregled  koji je otkrio medicinsku nesavesnost koja se odvijala unutar Kraljevskog Marsdena

Događaj postaje još intrigantniji, 2013. godine dr Gor je predvodio istragu koja je otkrila medicinsku nesavesnot drugih onkologa koji su radili u Kraljevskom Marsdenu.

,,Vrhunski onkolozi su priznali greške koje su napravili tokom nege deteta koje je umrlo nakon doktorovog neuspeha da uoči fatalno stanje mozga, ne bi li ga spasao na vreme“, prenosi britanski Mirror.

,,Profesor Martin Gor, načelnik Kraljevskog Marsdena,  koji je vodio istragu o Alisinoj nezi u bolnici i bolnici Kingston nakon njene smrti, pronašao je više od desetak propusta medicinskog osoblja.

,,Kraljevski Marsden“ je ista ona bolnica koja je zahtevala da se uništi karijera čuvenog hirurga za rak Džozef Merion Tomasa, koji je bio uzbunjivač medicinske prevare u bolnici. Natural News portal 29. avgusta 2015. prenosi:

Pokrenuta je zlobna kampanja mržnje uperena protiv svetski čuvenog hirurga raka Džozefa Merion Tomasa. Prvo su njegovi nadležni u medicinskom sistemu pokušali da ga ućutkaju, ali sada žele da ga otpuste.

Hrabri, 69 godina, star hirurg je otpušten iz Kraljevske Marsden bolnice u Londonu zato što je počeo da priča istinu o greškama Nacionalne zdravstvene službe u Britaniji, dovodeći u pitanje kvalitet nege koju pružaju lekari opšte prakse.

To postavlja, očigledno spekulativno pitanje: Da li su dr Gora namerno ubili vakcinom ne bi li ga ućutkali?

Webtribune.rs

 POTRAŽITE NAS I NA OVOJ MREŽI:
Webtribune vesti, by webtribune