Kandidat za predsednika SAD: Bajden ne vodi državu, on je samo marioneta u ovom pokvarenom sistemu

Republikanski kandidat za predsednika SAD, Vivek Ramasvami, rekao je da sumnja da sam Bajden vodi zemlju. U intervjuu za „Fox News“, političar je Bajdena nazvao „marionetom“ u rukama menadžerske klase.

Prema njegovim rečima, Amerikanci moraju da priznaju da je ovaj sistem odavno truo, i da počnu da se suprotstavljaju onome ko stoji iza njega.

Voditelj: Amerikanci ne bi trebalo da pate zbog Bajdenove ekonomije ili njegovih idiotskih energetskih planova. Naše granice ne bi trebalo da budu otvorene. Potreban nam je red i zakon.

Vivek Ramasvami: Upravo tako.

Ovo su osnove. Sve su to problemi koji se mogu sprečiti, a koje je on sam stvorio. Šta mislite zašto je izabrao ovaj put?

Želim da kažem nešto o Bajdenu, i zašto ne pričam o njemu u predizbornoj kampanji. Nisam čak ni siguran da on sam vodi državu. Mislim da je on marioneta menadžerske klase u administrativnoj državi. Zapamtite moje reči- ako postanem kandidat, neće mu dozvoliti da se kandiduje protiv mene. Naći će novu marionetu.

Moramo priznati da je ovo pokvaren sistem. Moramo se suprotstaviti menadžerskoj klasi, ograničiti rad svih ovih „troslovnih agencija“. Problem nije samo sa Bajdenom, već i sa ovim obaveštajnim agencijama od tri slova i „dubokom državom“. Moramo intervenisati i zaustaviti njihov rad.

Gornji ešalon je preuzeo kontrolu u svoje ruke. Upravljački klasa. U tim organima 25 procenata ljudi vrši važan posao, ali smatram da bi trebalo znatno smanjiti veličinu vlade. Smanjenje broja vladinih službenika za 75 procenata – to je ono što predlažem Vašingtonu.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti  https://t.me/webtribune

Webtribune.rs


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social