Kako predvideti ponašanje globalista koji vas pretvaraju u roblje, i kako spasiti živote svoje porodice..?

fgcdshijdsk

Novinar Brendon Smit je u svom članku “Kako globalisti predviđaju vaše ponašanje,“ istakao primarnu metodu koju globalisti koriste za merenje javne saglasnosti, ili, javnog neslaganja. Upotreba makro-analitike i hiper-monitoringa web saobraćaja je moćan alat koji establišment ima na raspolaganju za merenje promene javne svesti u realnom vremenu.

Na primer, početkom 2016. godine, elite su u potpunosti bile svesne uspona konzervativnih i suverenih pokreta u SAD i Evropi. U stvari, opasnost od rastućeg “populizma“ je bila sve o čemu su elite i njihove publikacije pričale prvih šest meseci te godine.

Poenta je da elite dominiraju političkim sistemom. Ništa se ne dešava unutar njega, bez njihovog glasa. Dakle, to što su te iste elite iznenada i otvoreno ukazale da “populistički pokreti“ prete da preuzmu svet i unište globalnu ekonomiju je bilo, u najmanju ruku, sumnjivo.

Da bi se predvidelo ponašanje globalista i ishod budućih ekonomskih i političkih događaja, važno je razumeti utvrđenu dinamiku. Kao što smo upravo rekli, establišment drži politički sistem. Stranačke politike su prevara izgrađena oko lažne leve ili desne paradigme. Međutim, razvijaju se neke nove dinamike, i morate biti u stanju da ih pratite.

Najbolji način da se to uradi je da posmatrate šta globalisti govore u svojim publikacijama. Oni često otkrivaju svoje namere direktno ili indirektno. U mnogim slučajevima, kaže Brendon Smit, u svojoj aroganciji oni pretpostavljaju da su mase suviše glupe da pročitaju te publikacije i shvate ono što je rečeno.

Najvažniji element predviđanja globalističkih akcija je da znate šta oni žele naposletku, da znate njihove krajnje ciljeve. Ako znate specifičnosti koje neka grupa ili pojedinac očajnički želi, ti ljudi postaju veoma predvidivi, jer postoji toliko korisnih načina da se postigne bilo koji cilj.

Naučite da igrate šah

Elite su opsednuti šahom i simbolikom šaha. Mnoge njihove strategije se razvijaju slično kao što se razvija igra šaha. Ako ne znate kako se igra šah, predlažemo vam da naučite. Ne morate da savladate igru, nego samo da razumete osnovne koncepte pobede u igri.

Na primer, ako znate cilj na koji se vaš protivnik usmerio, lako možete da ometete njegove napore, jer će svi njegovi potezi postati predvidivi. Ako je njegov cilj da vam uzme kraljicu, a vi to znate, onda on verovatno nikada neće biti u mogućnosti da vam uzme kraljicu. To je razlog zašto elite skreću pažnju svojih protivnika od njihovog pravog cilja. Oni žele da mislite da idu pravo na vašeg kralja, ili lovca, želeći da se fokusirate na drugo mesto. Oni često koriste lažne napade.

Još jedna ključna strategija šaha je “primorana žrtva.“ Što znači, najbolji šahisti su veoma dobri u pozicioniranju jedne od svojih figura tako da preti dvema ili više vaših figura. To vas tera da žrtvujete jednu figuru zarad drugih. Ako to rade dovoljno često, pre nego što se okrenete, žrtvovali ste svoj put u poraz. Globalisti uvek imaju primarni i sekundarni cilj. Uvek postoji više od jednog poteza.

Poznavanje šaha je ključ za razumevanje globalističkog razmišljanja.

Povežite se sa svojom tamnijom stranom

Svojim ponašanjem i retorikom kada su neoprezni, većina globalista pokazuje veoma narcisoidne crte karaktera, kao i sociopatiju i psihopatiju. Nije dovoljno istražiti ove osobine u kliničkom smislu, morate da iskoristite tamniju stranu svoje pshihe, i da razmišljate na njihov način. To znači da budete voljni da se pozabavite zlim i zlonamernim konceptima. Morate biti voljni da se zapitate – “Da sam ja na njhovom mestu, kako bih dobio ono što želim?“

Razumevanje lukavih i nenormalnih psihopatskih namera čini globaliste predvidivima. Zapamtite, mnoge psihopate su zapravo veoma inteligentne i intuitivne. Oni nemaju moralni kompas i izgubili su glas savesti, ali su naučili to da odglume kako bi se prilagodili. Oni su kameleoni.

Čitajte globalističke publikacije

Kao što smo već pomenuli, globalisti imaju svoje medije u kojma objavljuju svoje “poglede“, kao što su Foreign Policy Magazine, The Economist, Bloomberg, Reuters, itd. Ponekad su ta viđenja iskrena, a ponekad su proračunata propaganda. Ponavljamo, ako znate tačne ciljeve elite, ona možete bolje razaznati da li je ono što govore legitimno ili varka da vam odvrati pažnju.

Nema svetih krava

Ovo je teško za mnoge ljude. Svi mi imamo određenu pristrasnost i ta pristrasnost nas može zaslepeti pred realnošću. Pristrasnot u okrviu oslobodilačkih pokreta je želja za herojsko liderstvo.

Aktivisti treba da prestanu da traže okolo moćne lidere i treba sami da preuzmu vođstvo. Globalisti u potpunosti koriste slabosti tog pokreta u traženju i veštačkom uzdizanju heroja.

Svete krave sprečavaju tačne prognoze velikih događaja, jer će osoba odbiti da ih razmotri kao potencijalni negativni faktor.

Otići dalje od predviđanja

Jedna je stvar biti u stanju da se predvidi ishod društvenih i političkih zbivanja, a druga je stvar uraditi nešto po tom pitanju. Predviđanja njihovih taktika su od suštinskog značaja, ali delovanja da se poremete te taktike treba da budu krajnji cilj.

Globalisti veruju da čak i ako neko uspe da dešifruje njihove aktivnosti i metode, neće imati sredstva da uradi bilo šta po pitanju toga. Oni sebe vide kao “stvarače istorije“ kao ljude koji deluju. Oni vide ljude kao pione, ali šta se dešava kada figura odšeta sa šahovske table i počne da deluje na nepredvidiv način? To je taj potencijal pojedinca koji će na kraju uništiti globaliste.

Webtribune.rs