Kad postaneš vakcinalni lobista (profit?) i us***š sve što si stvorio tokom života: „Ako nisi vakcinisan, nema ulaska nigde i – doviđenja“

Ovde treba uvesti jednu rigoroznu stvar – nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja, rekao je za portal Nova.rs dramski pisac i reditelj Dušan Kovačević.

Akademik, dramski pisac i reditelj, čiji će novi film „Nije loše biti čovek“ uskoro biti premijerno prikazan, ocenio je u razgovoru za Nova.rs da se nalazimo u nekoj vrsti „mirnodopskog rata“.

„Ne vidimo neprijatelja koji svaki dan oduzima živote. Samo u Srbiji dnevno umire 50 ljudi. To je užasno ozbiljno“, kazao je Dušan Kovačević.

Prvi čovek Zvezdara teatra rekao je i kako iz dana u dan saznaje da su neki glumci, koji se nisu vakcinisali, oboleli od korone „i da imaju ozbiljne komplikacije“.

„Čovek se razboli i ako se vakcinisao, ali ima simptome običnog gripa i ne ide na respirator. To je cilj“, naglasio je Kovačević.

On je poručio i da „ovde treba uvesti jednu rigoroznu stvar – nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja!“.

Na mreži “Telegram” možete pratiti naše odabrane najbolje vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima ili desktop računarima a zatim nas pratiti klikom na opciju “JOIN” na dnu ekrana. Tamo možete otići ako kliknete  OVDE

(nova.rs)