Naslovnica IZA OGLEDALA JEZIVO SVEDOČENJE ASTRONAUTA NASA: Organsko stvorenje poput vanzemaljca ušlo mi je u...

JEZIVO SVEDOČENJE ASTRONAUTA NASA: Organsko stvorenje poput vanzemaljca ušlo mi je u spejs-šatl – VIDEO

astronaut

Astronaut NASA-e, Leland Melvin, tvrdi da je video ono što je izgledalo kao da je “organsko, vanzemaljsko“ stvorenje u teretnom prostoru spejs-šatla, i čak je o tom viđenju izvestio kopnenu kontrolu.

Inženjer NASA-e, Leland Melvin, izneo je zapanjujuće tvrdnje – pozdravljene od strane NLO lovaca, tokom razgovora sa Skotom Voringom sa UFO Sightings Daily.

NASA-in astronaut – i bivši fudbaler NFL-a, priznao je da je video stvorenje u teretnom prostoru spejs šatla Atlantis, koji je orbitirao oko Zemlje.

[adsenseyu1]

Odmah nakon što je primetio ovo “stvorenje,“ on i njegove kolege astronauti su to viđenje prijavili NASA-i, ali su stručnjaci iz svemirske agencije odgovorili da je najverovatnije objašnjenje misterioznog viđenja bio led koji se odlomio sa spejs-šatla, i da je to što je astronautovo oko videlo bilo kretanje plutajuće oštrice, što ga je navelo da vidi “organsko“ stvorenje.

Ova čudnovata konverzacija se odigrala na Tviteru, gde je Voring upitao: “Kakav je vaš stav o postojanju inteligentnog vanzemaljskog života koji živi u našem solarnom sistemu? Da li ste ikada svedočili NLO-u?“

[adsenseyu5]

NASA-in inženjer je odgovorio da je svedočio nečemu prozirnom, zakrivljenom, organskog izgleda, kada je radio sa kolegom Rendijem Bresnikom.

On se našalio rekavši: “Hteo sam da kažem: “Hjuston, imamo problem,“ ali znam da se svi unezvere kada se te reči izgovore iz svemirskog vozila.“

Astronauti su pitali NASA-u šta su možda videli u svemiru, a svemirska agencija je odgovorila da je najverovatnije objašnjenje da je led pokidao crevo sa freonom.

Varing je nastavio dalje sugerišući da je NASA-ino objašnjenje bilo prikrivanje, što je Melvin odbacio, iako je napisao “nikad se ne zna.“

[adsenseyu1]

Melvin nije prvi koji je govorio o vanzemaljcima.

Nekoliko NASA-inih astronauta je iznelo senzacionalne tvrdnje o vanzemaljskom životu, i stvarima kojima su svedočili tokom svog vremena provedenog u svemiru.

Astronaut Džon Glen je jednom bio okružen misterioznim objektima dok je bio u svemiru:

“Svuda su po nebu…“

“Ovde Friendship Seven. Pokušaću da opišem u čemu sam ovde. Ja sam u velikoj masi nekih vrlo malih čestica, koje su blistavo osvetljene kao da su luminescentne. Nikada nisam video ništa slično. Pomalo su okrugle; dolaze iz kapsule, i izgledaju kao male zvezde. Dolazi čitav pljusak njih.“

Webtribune.rs

[adsenseyu6]