Naslovnica ŽIVOT Izgledajte preko noći 10 GODINA MLAĐE koristeći ovo ulje na 5 različitih...

Izgledajte preko noći 10 GODINA MLAĐE koristeći ovo ulje na 5 različitih načina

fhbds349dj

Lako je reći da je kokosovo ulje jedan od najefikasnijih i najzdravijih sastojaka za zdravlje i lepotu. U ovom članku možete pročitati 5 različitih i jedinstvenih načina na koje možete koristiti kokosovo ulje.  Ovo su najbolji načini za njegovo korišćenje:

Pena za brijanje bez hemikalija

Uobičajena pena za brijanje koju kupujete u prodavnici sadrži visok nivo raznih štetnih hemikalija, a neke od njih mogu biti veoma skupe. Preporučujemo da izbegavate ove vrste pene za brijanje vaših pazuha ili nogu, koristeći kokosovo ulje umesto njih.

[adsenseyu1]

Kokosovo ulje može biti izuzetno korisna alternativa peni za brijanje – prirodno je, jeftino, lepo miriše i ima moćno antimikrobno dejstvo. Kokosovo ulje će umiriti vašu kožu nakon brijanja i rezultati će vas oduševiti. Vaša koža će biti sjajna i hidrirana.

Noćna krema

Definitivno trebate da koristite kokosovo ulje za negu kože tokom noći. Samo je nanesite na kožu pre nego što legnete da spavate. Ujutru ćete primetiti da vaša koža izgleda osveženo, meko i potpuno čisto. Ovo ulje ima sposobnost da prodre duboko u kožu- što će je učiniti nahranjenom, mekom i fleksibilnom.

[adsenseyu5]

Krema za ruke od kokosovog ulja

Hladni i oštri vremenski uslovi će načiniti kožu vaših ruku grubom i suvom. To znači da biste trebali više računa da povedete o izboru adekvatne kreme za ruke koja će omekšati vašu suvu kožu i ukloniti posledice lošeg vremena. Ukoliko želite da izbegnete ovu vrstu problema, koristite domaću kremu za ruke od ovog ulja koja hrani kožu i čini je glatkom i mekom.

Anti-celulit tretman kokosovog ulja

Razni ljudi širom sveta se bore sa celulitom i svi traže odgovarajući tretman protiv ovog problema. U ovom članku ćemo vam pokazati kako da napravite najbolji i najefikasniji tretman koji može rešiti problem sa celulitom. Sve što vam je potrebno jesu tri sastojka.. mlevena kafa, sitna morska so i kokosovo ulje.

Evo postupka: U punu šoljicu mlevene kafe dodajte 6 kašičica otopljenog kokosovog ulja i 3 kašičice soli pa izmešajte sve sastojke.

Primena: Pre tuširanja četkom od prirodnih vlakana na suvo istrljajte područja zahvaćena celulitom kako bi ste pokrenuli cirkulaciju i pripremili kožu da što bolje upije sastojke pilinga.

Tokom tuširanja u vlažnu kožu kružnim pokretima umasirajte piling. Što duže masirate, rezultati će biti bolji.

Ponovite ovaj postupak svakodnevno i bićete oduševljeni rezultatima – kofein iz kafe pokrenuće cirkulaciju područja zahvaćenih celulitom i znantno zategnuti kožu, zrnca soli odradiće intezivan piling, a kokosovo ulje će je nahraniti i omekšati, što će sve zajedno rezultirati mnogo lepšim i zdravijim izgledom vaših ‘kritičnih zona’.

[adsenseyu6]

Pripremljeni piling čuvajte u staklenoj posudi u frižideru.

Domaći tečni sapun za ruke

Definitivno treba da pokušate da napravite domaći sapun za ruke od kokosovog ulja. Pravljenjem domaćeg sapuna za ruke uštedećete novac, dok ćete istovremeno popraviti stanje vaših ruku, kao i ruku članova vaše porodice, jer je mnogo bolje koristiti prirodne varijante nego kupovne koje su prepune hemikalija. Ovaj tečni sapun će hidrirati vaše ruke umesto što ih isušuje, tako da će vaše ruke posle pranja biti uvek meke i čiste.

Webtribune.rs

[adsenseyu5]