HOROSKOP ZA 28. MAJ: Vaga danas nema povoljan dan za posao

fghetbdfag

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće su manje komplikacije. Pogotovo se čuvajte tračeva i glasina koje bi mogle veoma značajno da vam poremete planove koje imate.

LJUBAV: Može se reći da ste pomalo emotivno neusaglašeni ili da imate neke kočnice na ovom planu. Nije vam lako da sebi priznate da vas privlači osoba koja na prvi pogled nije vaš tip.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa varenjem. Pazite kako se hranite. Ukoliko primetite simptome koji se vezuju za stomačni virus, na vreme se obratite svom lekaru radi pregleda i saveta.

BIK

POSAO: Nije vam povoljan dan za putovanja. Imate dobre ideje ali kao da ne možete da ih pokažete na pravi način jer se sada nalazite u sasvim pogrešnom okruženju. Potrebne su vam promene.

LJUBAV: Mogući su manji nesporazumi u komunikaciji sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, a flertujete sa nekom novom osobom- ona vam ne odgovara na poruke i pozive danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zglobovima koji mogu da budu sada veoma osetljivi kod vas. Podložni ste povredama, uganućima i manjim komplikacijama u predelu nogu danas.

BLIZANCI

POSAO: Vama dolazi solidan priliv finansija. Bićete zadovoljni stanjem na ovom planu. Znate zbog čega ste se trudili i spremni ste da u narednom periodu uložite još veći napor u svoj posao.

LJUBAV: Imate jako lep odnos sa osobom koju volite. Ako još uvek niste u vezi, uskoro ćete biti i to sa osobom prema kojoj već duže vreme gajite veoma duboka i romantična osećanja.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. Ne biste trebali da se brinete jer vas na polju zdravlja ne očekuju problemi. Imate dovoljno energije u sebi i spremni ste da se posvetite dragim ljudima.

RAK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za posao, pogotovo ako se bavite profesijom vezanom za modu, kozmetiku i preparate za ulepšavanje. Rad sa ženama vam danas baš i ne ide od ruke.

LJUBAV: Možete da očekujete promenljivo stanje na polju emocija. Taman kada ste pomislili da znate na čemu ste partner menja ponašanje. Niste zadovoljni jer više ne znate šta možete da očekujete.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica kao i problemi sa niskim pritiskom. Današnji dan vam je povoljan za što više sna i odmora. Potrebno vam je vreme da napunite svoje baterije.

LAV

POSAO: Skloni ste da poverujete u sve što se priča oko vas i lako možete biti dovedeni u bilo kakvu zabludu. Potrudite se da proverite sve informacije pre nego što se na njih oslonite.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u jednu osobu prema kojoj imate i neki vid strahopoštovanja. Ne znate na koji način da joj pokažete da ste zainteresovani za nju u romantičnom smislu. Želite vezu.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da više vremena posvetite svom zdravlju. Potrebno je i da nađete neki način da se opustite. Preterana napetost ne može biti dobra za vaše zdravstveno stanje.

DEVICA

POSAO: Pred vama je veoma dobar dan tokom kog nećete imati stresove na poslu. Atmosfera je sasvim opuštena i možete da se nadate generalno povoljnom odnosu sa saradnicima kojima ste okruženi.

LJUBAV: Možete da očekujete jako lep odnos sa Ribom ili sa nekom drugom osobom rođenom u vodenom znaku. Generalno vam je današnji dan povoljan za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude smetnji na ovom planu. Osećate se jako dobro. Verujete u sebe i vidite mnogo novih, pozitivnih mogućnosti ispred sebe. Spremni ste da živite život punim plućima.

VAGA

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za posao jer možete veoma lako ući u nesuglasice sa nadređenima. Potrudite se da ne reagujete brzopleto i da nađete način da se distancirate.

LJUBAV: Imate velika očekivanja kada je u pitanju voljena osoba ali na pogrešan način iskazujete svoje želje. Mogući su manji konflikti sa partnerom koji vam sve manje prašta.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kičmom. Ukoliko ste već imali neke povrede vezane za leđa, pršljenove itd onda je vreme da se ozbiljno posavetujete sa fizijatrom. Kosti su vam generalno osetljive.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste očekivali previše poslovnih obaveza danas ali bez obzira na to, nova zaduženja vam pristižu sa svih strana. Potrudite se da napravite što bolju organizaciju ali i da nađete pomoć.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv kontakt sa osobom koja je vezana za inostranstvo. Još nećete ući u vezu ali je jasno da varnice postoje i da se privlačite. Potrebno je još malo vremena za konkretnije poteze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje mišića. Obratite se stručnjaku na ovom polju. Nemojte da zanemarujete svoje potrebe. Takođe, preporučuje se da povedete računa o unosu tečnosti.

STRELAC

POSAO: Očekivali ste veći uspeh na polju finansija ali vam očekivanja nisu sasvim ispunjena. Ipak, ne bi trebalo da bude većih problema. Pokušajte da se zadovoljite sa onim što imate sada.

LJUBAV: Vrtoglavo ste zaljubljeni u jednu osobu čije prisustvo u vama budi potpuno kontradiktorne emocije. Ni sami niste sigurni kako da se postavite u ovoj situaciji.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole i proverite krvnu sliku. Važno je da na pravi način o sebivodite računa i da ne izbegavate posetu stručnjaki kada imate bilo kakav problem.

JARAC

POSAO: Niste preterano diplomatični danas, što može da vam napravi komplikaciju prilikom nekih poslovnih razgovora. Lako se može desiti da uđete u konflikt sa nekom osobom.

LJUBAV: Voljena osoba želi da vam ugodi ali u nekom trenutku se može ispostaviti da zapravo volite različite stvari i da je vaše vreme prošlo. Polako ćete početi da maštate o nekom drugom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kožom su mogući kod vas. Ako primetite bilo kakve neobične promene, za svaki slučaj se obratite vašem dermatologu radi saveta. Osim toga, nema problema.

VODOLIJA

POSAO: Pometnja na poslovnom planu je došla sasvim iznenada i niste zadovoljni što sada osim svojih morate da rešavate i tuđe probleme. No, spremni ste da se ipak posvetite poslu.

LJUBAV: Ne volite monotoniju i zato nekad možete napraviti problem i gde ga nema. Partner polako gubi strpljenje. Moguće je da ćete uskoro biti nadomak rastajanja i konačnog prekida.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta kod vas. Potrudite se da povećate unos vitamina i svežih namirnica. Pazite na sboje zdravlje i nemojte da se prepuštate bilo kakvom rizičnom ponašanju.

RIBE

POSAO: Ne oslanjajte se mnogo na faktor sreće jer vas danas neće poslužiti. Ako ne možete da igrate na sigurno, bolje nemojte da igrate uopšte. Današnji dan vam nije preterano povoljan.

LJUBAV: Uzbudljiva ljubavna situacija vam vraća osmeh na lice! Spremni ste za nova dešavanja. Uživate u pažnji koju dobijate od osobe koja je od nedavno u vašem životu.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje srce, krvne sudove i vodite računa o pritisku. Redovno proveravajte stanje na ovom polju. Izbegavajte stresne okolnosti, masnu hranu, dovoljno odmarajte…

(astrousluge.com)