Naslovnica IZA OGLEDALA GOTOVO JE, POČINJE: Klaus Švab predvideo skoro ukidanje izbora čak i u...

GOTOVO JE, POČINJE: Klaus Švab predvideo skoro ukidanje izbora čak i u demokratskim zemljama

Osnivač i predsednik Svetskog ekonomskog foruma, Klaus Švab, veruje da će potreba za izborima uskoro nestati zbog dolaska savršenih digitalnih tehnologija.

Po njegovom mišljenju, one imaju veliku analitičku moć i trenutno prelaze u režim prognoze. Sledeći korak može biti prelazak na režim propisivanja tj. izbori više neće biti potrebni jer ih već sada možemo predvideti.

Klaus Švab ima doktorat iz ekonomije sa Univerziteta u Friborgu, doktorat iz inženjeringa sa Tehničkog univerziteta u Cirihu i master diplomu iz Džon F. Kenedi škole vlade na Univerzitetu Harvard.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti  https://t.me/webtribune

Osnivač WEF-a je dobio mnoge internacionalne i nacionalne nagrade, počasni je doktor 15 univerziteta i dobitnik brojnih priznanja, uključujući Komandanta „Reda Uspona Sunca“ sa velikom trakom u Japanu, Viteza „Velikog Krsta sa Zvezdom Reda“ zasluga za Nemačku i Viteza „Legije časti“ Francuske.

Profesor Švab je viteški odlikovan od strane kraljice Elizabete II kao Vitez Komandant Reda Svetog Mihaila i Svetog Đorđa. Njegova najnovija knjiga, „Četvrta industrijska revolucija“ (2016), postala je globalni bestseler i prevedena je na više od dve desetine jezika.

Webtribune.rs

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social