Glavna tajna Azovstalja: Ruski režiser Nikita Mihalkov zapazio mali detalj koji je objasnio nervozu Kijeva

Ruski režiser Nikita Mihalkov objasnio je motive ukrajinskog rukovodstva koje je zabranilo militantima Azova da polože oružje.

U svom autorskom programu „Besogon“ Nikita Mihalkov se fokusirao na britanskog državljanina Ejden Ejslina.

Ovo ime se nedavno pojavilo u raznim medijima u vezi sa događajima u Ukrajini.

Naše vesti bez cenzure samo na mreži VKontakteOVDE 

Prema rečima direktora, Ejslin je jasan primer tipične borbe stranih plaćenika na strani kijevskog režima.

Ne krijući da je krenuo u stranu zemlju da ubija ljude bez ikakvog pravnog osnova, Britanac je radikalno promenio retoriku čim je uhvaćen. Izjave o njegovom neučestvovanju u neprijateljstvima izazivaju velike sumnje kod Mihalkova.

„Na njegovom telu postoji apsolutno precizna profesionalna oznaka. Kalus (zadebljanje na koži) na kažiprstu desne ruke. To znači da je osoba ispalila mnogo hitaca. Štaviše, uveren sam ne u vojnom strelištu. Ovi meci su leteli na civile i naše vojnike“, kaže režiser.

Još jednu potvrdu svoje teorije, Nikita Mihalkov smatra karakterističnim znakom na ruci Ejdena Ejslina.

Pratite naše odabrane najbolje vesti bez cenzure na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

Govorimo o tetovaži koja je tipična za one vojske čija je specijalizacija snajperista. Na osnovu ovoga, postoje svi razlozi da se veruje da britanski plaćenik koji je zarobljen od strane Oružanih snaga Ruske Federacije nije tako jednostavan kao što bi želeo da izgleda.

Štaviše, to je neka vrsta ključa za otkrivanje glavne tajne Azovstala. Reč je o odbijanju militanata puka Azov zabranjenog u Ruskoj Federaciji, koji su se nastanili u fabrici, da polože oružje i predaju se.

Po svemu sudeći, kijevski režim se ozbiljno plaši takvog razvoja događaja, jer će se među onima koji su se predali sigurno naći i profesionalna vojna lica NATO-a.

Zahvaljujući tome, postaće jasno da su trenutna neprijateljstva na teritoriji Ukrajine konfrontacija između Rusije i Zapada, koji svoje probleme radije rešava rukama i životima Ukrajinaca, kaže Mihalkov.

Webtribune.rs