Naslovnica SPEKTAR Džonson upozorio NATO: Slušajte šta vam Putin govori – On ne blefira

Džonson upozorio NATO: Slušajte šta vam Putin govori – On ne blefira

Bivši agent CIA Džonson pozvao je NATO da posluša Putinovo upozorenje. „Svaka reč koju izgovori ima duboko značenje. Ako Putin nešto kaže, to definitivno nije blef“, upozorio je bivši obaveštajac.

Zemlje NATO-a treba pažljivo da slušaju šta je ruski predsednik Vladimir Putin rekao u obraćanju Saveznoj skupštini. Ovaj savet dao je bivši analitičar CIA Lari Džonson na Jutjub kanalu Judging Freedom.

Reč je o delu govora koji je bio posvećen odnosima Rusije sa SAD i NATO. Putin je ukazao da „neke ličnosti u Vašingtonu“ razmišljaju o mogućnosti prirodnog testiranja nuklearnog oružja. Osim toga, Sjedinjene Države razvijaju nove vrste nuklearnog oružja.

U ovoj situaciji, rusko Ministarstvo odbrane i Rosatom moraju da obezbede spremnost za testiranje ruskog nuklearnog oružja. Mi, naravno, nećemo biti prvi koji će ovo uraditi, ali ako SAD sprovedu testove, onda ćemo ih i mi sprovesti, upozorio je Putin.

Bivši analitičar CIA-e Lari Džonson veruje da bi SAD i EU trebalo da poslušaju ovo upozorenje. Zato što predsednik Rusije nije šef SAD Džo Bajden. Vladimir Putin ne priča gluposti i ne zaboravlja gde je bio juče.

Svaka reč koju izgovori ima duboko značenje. Ako Putin nešto kaže, to definitivno nije blef, on nije igrač pokera, naglasio je Lari Džonson.

On je podsetio da je pre toga ruski predsednik više puta upozoravao Zapad na opasnost od vojnog razvoja Ukrajine. Međutim, SAD i EU su odlučile da to ignorišu. Kao rezultat toga, počela je vojna operacija demilitarizacije ne samo Ukrajine, već i čitavog NATO-a.

Putin je pokazao da NATO zapravo ne postoji, to je crna rupa, rezimirao je bivši analitičar CIA.

Webtribune.rs

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social