Dr Jakšić sa Kosova: Albanska ROSU upala u Klinički centar – razvalili su sve…

Naoružane albanske specijalne jedinice Rosu u ranim jutarnjim časovima upale su u Klinički centar Kosovska Mitrovica.

Nikad, čak ni 1999, ni u najtežim godinama za srpski narod na Kosovu i Metohiji, nije se desilo da oružane formacije nasilno upadaju u bolnice, za Srbin.info u ekskluzivnoj izjavi je rekao dr Marko Jakšić, koji živi na severu Kosova, a koji je jedno vreme i sam bio direktor spomenutog kliničkog centra.

A šta je i o policijskoj akciji Rosu na severu Kosova, koja se odvijala i u Zvečanu i u Zubinom potoku, još rekao Jakšić za Srbin.info poslušajte u video prilogu ispod pa o svemu donesite svoj valjani sud.

U Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici jutros je došlo do nasilnog upada od strane specijalnih jedinica tzv, kosovske policije, izjavio je direktor te ustanove dr Zlatan Elek.

Elek je rekao da su specijalci tzv. kosovske policije još uvek u bolnici i da vrše pretres, što izaziva uznemirenost kod zaposlenih ali i kod pacijenata.

„Vrše pretres vešernice i određenih kancelarija na ulazu u bolnicu. Bez ikakvog znanja uprave bolnice i menadžmenta bolnice, dr Dragiša Milović i ja kao direktor, uspostavili smo kontakt sa njima, rekli su nam da imaju nalog od Suda za pretres. Još se nalaze u bolničkom krugu, veliko je uznemirenje kod pacijenata i zaposlenih“, navodi Elek.

Najvažnije naše objave potražite na našem kanalu na Telegramu

(Srbin Info)


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social