DOLAZI, TU JE – Totalna kontrola vašeg života je tu, samo vi to još ne znate … VIDEO

Banka međunarodnih poravnanja o digitalnoj valuti: „Imaćemo potpunu kontrolu nad tim ko troši novac i na šta ga troši“

Govoreći o dolazećim digitalnim valutama iz centralnih banaka, portparol Banke međunarodnih poravnanja priznao je „Imaćemo potpunu kontrolu nad globalnom valutom, znaćemo ko je i na šta potrošio svaki dolar“. Postaje sve gore.

Portparol priznaje da, kroz pravila koja oni utvrđuju, mogu kontrolisati ko može trošiti novac i na šta!

To je novi nivo kontrole nad ljudima, koji centralni bankari sada žele da postignu.

Pratite naše odabrane najbolje vesti na mreži “Telegram” na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

Zamislite moguće posledice toga što ovi ljudi zaista mogu imati ovu vrstu kontrole:

 

  • Imate višak kilograma i pokušavate da kupite kutiju Oreo keksa u prodavnici; oni vam mogu zabraniti kupovinu ovog keksa.

 

  • Imate stariji automobil koji ne zadovoljava nove standarde uštede goriva? Oni vam mogu obustaviti prodaju benzina nakon određene količine.

  • Volite da vam je leti u kući hladnije, a zimi toplije više nego što oni misle da vam je potrebno; oni vam mogu ograničiti koliko možete potrošiti na električnu energiju!

 

  • Želite da kupite alkohol ili čak dozvoljene droge? Oni vas mogu sprečiti da ne dobijete ništa.

 

Ne postoji dovoljno dobra reč da opiše ove ljude koji planiraju da uvedu sva ova pravila i ograničenja u vaš život.

Vodite računa. Postoje veoma čudni i poremećeni ljudi, sa veoma čudnim i poremećenim idejama, koji se veoma trude da preuzmu kontrolu nad vašim životom.

Na mreži “Telegram” možete pratiti naše odabrane najbolje vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima preko Play Prodavnice.  OVDE

Webtribune.rs