Dobila je smrtonosnu bolest a sve žene to rade EVO ŠTA JE UZROK – VIDEO

nokti2

Kada su joj lekari rekli šta je uzrok dobijanja smrtonosne bolesti, ova lepotica nije mogla danima da dođe sebi!

Mis Ilinoisa Karolina Jasko (20) već dve godina se bori sa rakom koji je dobila od izlivanja noktiju gelom!

Strašnu istinu Karolina je saznala pre dve godine, kada je otišla u salon da uradi korekciju i tada primetila crnu liniju na svom noktu. Zabrinuta, odmah je otišla kod lekara i saznala da je obolela od melanoma.

Lepotica iz Ilinoisa je ostala bez noktiju na većini prstiju, a sada je odlučila da se obrati javnosti ne bi li ženama skrenula pažnju koliko su štetne UV lampe koje se koriste prilikom izlivanja noktiju.

„Ispod noktiju desne šake pojavile su mi se crne linije. Međutim, nisam na to obraćala pažnju. Tačnije, nisam ih ni primetila, jer sam uvek imala gel preko svojih noktiju i nisam mogla lepo da vidim“, započinje svoju priču Karolina.

On kaže da joj je doktor rekao da je izlivanje noktiju najverovatnije i uzrok što je dobila rak.

„On sumnja da je UV lampa koja se koristi da bi ‘vezala’ akril za nokat krivac za ovo što mi se dogodilo“, kaže Karolina.

Iako je u njenoj porodici bilo još ljudi koji su oboleli od melanoma, lekari ne isključuju mogućnost da su u ovom slučaju ipak lampe odgovorne, te apeluju na žene da, ukoliko izlivaju nokte, redovno prate da li imaju promene na koži ili nokatnoj regiji.

(Alo)