Da li je ovaj snimak NLO-a jednostavno previše dobar da bi bio istinit? VIDEO

Na snimku, napravljenom sa prozora putničkog aviona, vidi se čudan objekat koji se naizmenično približava i udaljava.

Iako se mnogim snimcima na kojima su navodno usnimljeni NLO-i zamera to što su previše nejasni, previše mutni, ili napravljeni predaleko da bi se uopšte videlo šta je na njima, ponekad se dešava i potpuno suprotno – snimak bude toliko jasan da je prva misao koja padne na pamet da je suviše dobro da bi bilo istinito. Ovaj najnoviji snimak je upravo takav slučaj.

Prema pisanjima medija, snimak je prvobitno na Tviteru objavila žena koja je letela kući iz Čikaga, kada je snimila objekat izvan prozora aviona.

Deluje da se čudna letelica za trenutak udaljava, onda se podudara sa brzinom aviona na nekoliko sekundi, a zatim nestaje jednako brzo kao što se pojavila, a da pritom ne ostavlja vidljive tragove.

„Kada sam letela kući iz Čikaga, videla sam nešto sablasno; odmah sam pomislila – NLO, ali smatrala sam da to ne može biti moguće, pa sam onda pomislila da je vojni dron, ali ipak ne znam … šta vi mislite?“, napisala je korisnica Tvitera.

Njen tvit je kasnije uklonjen bez objašnjenja. Da li je snimljeno nešto što  nije trebalo ili je drugo u pitanju nije poznato.

Iako se čini da je reakcija u videu iskrena, vrlo je moguće da bi NLO mogao biti ništa više do kompjuterski generisana slika, a fraza „predobro da bi bilo istinito“ u ovom slučaju je možda ipak tačna.

Pogledajte snimak, pa procenite sami. 

VIDEO:

Webtribune.rs