DA DOBIJETE DETE PO ŽELJI: Ova 4 načina utiču na pol vašeg deteta

fgheujzrhfbdtweshzhedg

Većini roditelja je, naravno, jedino važno da dete bude živo i zdravo, kog god da je pola. Međutim, pored te, najvažnije, stvari, mnogi od njih, ipak, priželjkuju sina ili ćerku.

Do sada još uvek nije pronađen pouzdan metod koji će garantovati određeni pol deteta, ali postoje određene tehnike koje, navodno, umnogome povećavaju šanse. Na vama je da isprobate.

Metod dr Landruma Šetlesa

Ova tehnika ima određenu naučnu vrednost, a dr Šetles tvrdi da je uspešna u preko 80 odsto slučajeva, ako par želi dečaka i u oko 75 odsto slučajeva, ako žele devojčicu. Temelji se na tempiranju seksa prema ovulaciji. Tako oni koji žele dečaka treba da planiraju seks na sam dan ovulacije, dok oni koji žele devojčicu to treba da urade 3-4 dana pre ovulacije. Šetles tvrdi da je njegov metod tačan jer je polna ćelija koja nosi X hromozom i rezultira rođenjem devojčice, veća i sporije se kreće, ali duže živi od Y (muškog) hromozoma koji je manji, brži i kraće živi.

Uticaj ishrane

Ovaj metod većinom dobija pozitivne kritike od novopečenih roditelja, a temelji se na verovanju da ishrana buduće majke utiče na pol deteta jer menja pH vrednost reproduktivnog trakta. Y, muški, hromozomi najbolje „uspevaju“ u alkalnoj sredini, dok X, ženski, hromozomi više vole kiselu sredinu.

Tako, ako par želi dečaka, majka treba da jede puno mesa, jaja, i uopštenoo namirnica bogatih proteinima. Za devojčicu, dobra je ishrana bogata kalcijumom – pa žena treba da pije puno mleka, ali i da jede ribu, zelenu salatu … Prema istraživanjima, ovaj metod je uspešan u oko 80 odsto slučajeva.

Metod 0 + 12

Ovaj metod je otkrila jedna australijska majka koja je imala šest sinova i godine je provela nadajući se ćerki. Nakon što je isprobala brojne metode, odlučila je da isproba seks tačno 12 sati nakon ovulacije, koju je merila trakicama koje se mogu kupiti u apoteci. Uspela je i posle samo jedan odnosa dobila je devojčicu. Tokom godina, ovaj metod se pokazao 70 odsto pouzdanim.

Prava seks-poza

Takođe se zasniva na bržem kretanju muških spermatozoida i sporijem kretanju ženskih. Kiselost vagine ugrožava začeće dečaka, pa oni koji žele da beba bude muško treba da koriste poze koje omogućavaju duboku penetraciju tokom ovulacije.