Naslovnica IZA OGLEDALA CERN u Švajcarskoj odgovoran za pojavu lebdećih gradova širom sveta? – VIDEO

CERN u Švajcarskoj odgovoran za pojavu lebdećih gradova širom sveta? – VIDEO

gfvxcmjdfgtf45

Neki istraživači veruju da je crvotočina iz CERN-a odgovorna za misteriozne lebdeće gradove

Nedavno se ponovo pojavila udarna vest o misterioznom lebdećem gradu u Kini. Lebdeći gradovi u Kini su se pojavjivali u nekoliko navrata.

[adsenseyu1]

Dok jedni ovaj fenomen objašnjavaju kao prirodnu „fatamorganu“ ili optičku iluziju, drugi veruju da ovi gradovi ipak imaju drugačije poreklo.

Na stotine ljudi u Dalijanu je imalo prilike da vidi misteriozni lebdeći grad. Snimak je objavio i kineski CCTV News.

Veruje se da su lebdeći gradovi koji su se pojavili na nekoliko mesta u Kini zapravo „paralelni univerzum“ koji se slučajno pojavio usled otvaranja interdimenzionog portala u CERN-u.

Pored izveštaja da se misteriozni lebdeći grad pojavio u kineskim gradovima Dalijan, Fošan i Huangšan, ima i izveštaja o uočavanju slične pojave u selu Dulali u Nigeriji 2011. godine ali i u Hejstingsu u Engleskoj i u Kaliforniji u SAD.

[adsenseyu4]

Pojavile su se hipoteze da CERN pokušava da otvori interdimenzionalni portal ka drugom univerzumu i postoji velika zabrinutost da bi to moglo da ima velike posledice po sve nas.

Ima i onih koji veruju da je ovo test Iluminatija koji žele da provere kako će javnost reagovati na projekat Plavi zrak.

Inače, projekat Plavi zrak je plan Iluminatija da hologramskom projekcijom isceniraju drugi dolazak Hrista.

Skot Vering, urednik sajta UFO Sightings Daily, veruje da su lebdeći gradovi povezani sa vanzemaljcima i NLO-ima.

On je rekao da je to u stvari bio ogromni matični NLO koji je pokušao da se sakrije na nebu i koji je aktivirao svoju površinu poput ogledala kako bi reflektovao suprotnu sliku, tj. pejzaž zgrada.

Ipak, meteorolozi negiraju sve ove teorije i hipoteze objašnjavajući da je to najobičnija pojava fatamorgane, optičke iluzije koja se javlja usled inverzije i distorzije svetlosnih zraka zbog objekata na vodi i prolaska svetlosti kroz vazduh različite temperature.

Webtribune.rs

[adsenseyu1]