BROJNI EKSPERTI TVRDE: Dinosaurusi nisu nikad postajali – Sve je to laž EVO ZBOG ČEGA – VIDEO

fdgergverewgfesw

Klasu “Dinosaurusa” prvobitno je definisao gospodin Ričard Oven iz Kraljevskog društva, i upravnik Britanskog muzeja Natural History Department iz 1842. godine.

Drugim rečima, postojanje dinosaurusa je prvo spekulativno pretpostavljeno od strane zvaničnika, koji su bili na čelu muzeja, „slučajno“ sredinom 19. veka, tokom vrhunca evolucionizma, pre nego što je ikada pronađen jedan fosil dinosaurusa.

Masovni mediji i mejnstrim štampa širom sveta su počeli da rade na pričama o ovim navodno dugo izgubljenim životinjama, i onda je, 12 godina kasnije, 1854. godine, Ferdinand Vandivir Hejden tokom istraživanja gornjeg dela reke Misuri, našao  „dokaz“ Ovenovih teorija!

Nekoliko neidentifikovanih zuba poslato je vodećem paleontologu Džozefu Lajdi, koji je nekoliko godina kasnije proglasio da su to zubi drevnog izumrlog „Trachodona“, dinosaurusa (koji ironično znači „grubi zub“).

Prvo, nije potrebno reći da je nemoguće rekonstruisati čitavu hipotetičku drevnu životinju na osnovu nekoliko zuba!

Ali što je još važnije, sumnjivo je da bi bezbroj drevnih reptilskih / ptičjih i reptilskih / kao i prelaznih formi sisara, neophodnih za razvoj teorije evolucije, bili pretpostavljeni, a zatim „otkriveni“ od strane timova evolucionističkih arheologa, koji su ciljno tražili baš takve fosile!

Još je sumnjivije da su takvi fosili navodno postojali milionima godina, ali nikada nisu pronađeni ili poznati nijednoj civilizaciji u istoriji čovečanstva do evolucionističke masovne renesanse sredinom 19. veka!

Webtribune.rs