Apokalipsu će preživeti samo oni sa bogatstvom većim od 100 milona dolara – Pripremili bunkere

Bunker je opremljen s integrisanim kompleksnim sigurnosnim sistemom koji vas štiti od eventualnih provalnika.

Švajcarski dobavljač utvrđenih podzemnih rezidencija Oppidum predstavio je bunkere „L’Heritage“ za ljude koje žele da žive lukuzno čak i u slučaju apokalipse. „L’Heritage“ bunkeri su sigurna lokacija za imućne osobe sa bogatstvom većim od 100 milona dolara.

Bunker je projektovao francuski arhitekta Mark Prigent, a obuhvata do 1.000 kvadratnih metara prostora koji je prilagođen svakodnevnom životu i poslovnim aktivnostima. Ima sve od spavaćih soba, kupatila i kuhinje do konferencijske sale.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

L’Heritage se može prilagoditi individualnim potrebama i po potrebi se može postaviti unutrašnja bašta, spa centar sa bazenom, galerija za privatnu umetničku kolekciju, pa čak i garaža za vozni park od deset luksuznih vozila.

Naravno, bezbednost je na prvom mestu. Bunker je opremljen integrisanim kompleksnim sigurnosnim sistemom koji vas štiti od potencijalnih provalnika. Tu su i fiksna sigurnosna vrata sa biometrijskim čitačem koji istovremeno skenira iris, dlan i otiske prstiju, tako da samo vi i vaša porodica možete da uđete u bunker.

Unutar bunkera se nalaze i dva sistema za filtriranje vazduha i industrijski generatori koji omogućavaju da svi sistemi u bunkeru rade bez ikakvih problema.

(punkufer,b92.net)